RSC WUUSTWEZEL

Contactgegevens RSC WUUSTWEZEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RSC WUUSTWEZEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RSC WUUSTWEZEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSVENNESTRAAT 22; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36697049 (+32-36697049) 36697049 (+32-36697049)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RSC WUUSTWEZEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RSC WUUSTWEZEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RSC WUUSTWEZEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RSC WUUSTWEZEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RSC WUUSTWEZEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RSC WUUSTWEZEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RSC WUUSTWEZEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RSC WUUSTWEZEL
Products information RSC WUUSTWEZEL

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in RSC WUUSTWEZEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RSC WUUSTWEZEL
(Get full report from official database of BE for RSC WUUSTWEZEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RSC WUUSTWEZEL
Addition kinds of activities for RSC WUUSTWEZEL

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
27960102. Platen en cilinders voor rotogravure printen | Plates and cylinders for rotogravure printing
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij RSC WUUSTWEZEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RSC WUUSTWEZEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RSC WUUSTWEZEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RSC WUUSTWEZEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van RSC WUUSTWEZEL in sociale netwerken
Look for responds of RSC WUUSTWEZEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RSC WUUSTWEZEL. Laat een reactie achter voor RSC WUUSTWEZEL. RSC WUUSTWEZEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RSC WUUSTWEZEL. Leave a respond for RSC WUUSTWEZEL. RSC WUUSTWEZEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RSC WUUSTWEZEL op de google maps. Adres en contacten RSC WUUSTWEZEL
Location of RSC WUUSTWEZEL on the google maps. Address and contacts of RSC WUUSTWEZEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RSC WUUSTWEZEL RSC WUUSTWEZEL: QUOILIN | A.R.S. INTERNATIONAL | GUBRO PRINT | Hiel A M | PHOTO-HALL ROESELARE

Other related companies as RSC WUUSTWEZEL: QUOILIN | A.R.S. INTERNATIONAL | GUBRO PRINT | Hiel A M | PHOTO-HALL ROESELARE

RSC WUUSTWEZEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RSC WUUSTWEZEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf RSC WUUSTWEZEL bevindt zich op het adres: RIJSVENNESTRAAT 22; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in RSC WUUSTWEZEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RSC WUUSTWEZEL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RSC WUUSTWEZEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RSC WUUSTWEZEL, openstaande posities, locatie van RSC WUUSTWEZEL op de kaart.

RSC WUUSTWEZEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RSC WUUSTWEZEL, company assigned to the tax number BE04751831054. The company RSC WUUSTWEZEL is located at the address: RIJSVENNESTRAAT 22; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in RSC WUUSTWEZEL were not found.
The main activity of RSC WUUSTWEZEL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RSC WUUSTWEZEL is not available. You also can look at reviews of RSC WUUSTWEZEL, open positions, location of RSC WUUSTWEZEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RSC WUUSTWEZEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RSC WUUSTWEZEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RSC WUUSTWEZEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RSC WUUSTWEZEL, employees, financial statistics.