ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN
Private companiesWater Transportation • ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN

Contactgegevens ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LEONARD 152; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42274146 (+32-42274146) 42274146 (+32-42274146)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN
Products information ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN
(Get full report from official database of BE for ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN
Addition kinds of activities for ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN

23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
32290200. Optisch glas | Optical glass
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
50879911. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment

Werken bij ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN in sociale netwerken
Look for responds of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. Laat een reactie achter voor ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. Leave a respond for ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN. ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN op de google maps. Adres en contacten ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN
Location of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN on the google maps. Address and contacts of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: Heuvelpoort | TURREKENS | TEKENBUREEL & DESIGN DBV | Fascino | Kidz

Other related companies as ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN: Heuvelpoort | TURREKENS | TEKENBUREEL & DESIGN DBV | Fascino | Kidz

ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LEONARD 152; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, openstaande posities, locatie van ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN op de kaart.

ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, company assigned to the tax number BE07372619628. The company ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is located at the address: RUE SAINT-LEONARD 152; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN were not found.
The main activity of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN is not available. You also can look at reviews of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, open positions, location of ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUE LIBRE DE ST-PHOLIEN, employees, financial statistics.