R. EXC. T.C. JUMET

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • R. EXC. T.C. JUMET
Private companiesTobacco Products • R. EXC. T.C. JUMET

Contactgegevens R. EXC. T.C. JUMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. EXC. T.C. JUMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. EXC. T.C. JUMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE STRIMELLE 69; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71355402 (+32-71355402) 71355402 (+32-71355402)

Fax (fax): +32 (87) 449-65-93 +32 (87) 449-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. EXC. T.C. JUMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. EXC. T.C. JUMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. EXC. T.C. JUMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. EXC. T.C. JUMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. EXC. T.C. JUMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. EXC. T.C. JUMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. EXC. T.C. JUMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. EXC. T.C. JUMET
Products information R. EXC. T.C. JUMET

BTW identificatienummer (tax): BE07537963867
Ondernemingsnummer: 3948455810
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in R. EXC. T.C. JUMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. EXC. T.C. JUMET
(Get full report from official database of BE for R. EXC. T.C. JUMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. EXC. T.C. JUMET
Addition kinds of activities for R. EXC. T.C. JUMET

3677. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
22410402. Beltingen, geweven of gevlochten | Beltings, woven or braided
22620302. Napping: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Napping: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial

Werken bij R. EXC. T.C. JUMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. EXC. T.C. JUMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. EXC. T.C. JUMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. EXC. T.C. JUMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

Zoek naar antwoorden van R. EXC. T.C. JUMET in sociale netwerken
Look for responds of R. EXC. T.C. JUMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. EXC. T.C. JUMET. Laat een reactie achter voor R. EXC. T.C. JUMET. R. EXC. T.C. JUMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. EXC. T.C. JUMET. Leave a respond for R. EXC. T.C. JUMET. R. EXC. T.C. JUMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. EXC. T.C. JUMET op de google maps. Adres en contacten R. EXC. T.C. JUMET
Location of R. EXC. T.C. JUMET on the google maps. Address and contacts of R. EXC. T.C. JUMET

Andere gerelateerde bedrijven als come R. EXC. T.C. JUMET R. EXC. T.C. JUMET: ST-JORIS | Trimhoeveke ('t) | HARCAR SPRL | Caray | DEMEULEMEESTER EN ZONEN

Other related companies as R. EXC. T.C. JUMET: ST-JORIS | Trimhoeveke ('t) | HARCAR SPRL | Caray | DEMEULEMEESTER EN ZONEN

R. EXC. T.C. JUMET is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. EXC. T.C. JUMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537963867. Het bedrijf R. EXC. T.C. JUMET bevindt zich op het adres: RUE EMILE STRIMELLE 69; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in R. EXC. T.C. JUMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. EXC. T.C. JUMET is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. EXC. T.C. JUMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. EXC. T.C. JUMET, openstaande posities, locatie van R. EXC. T.C. JUMET op de kaart.

R. EXC. T.C. JUMET is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. EXC. T.C. JUMET, company assigned to the tax number BE07537963867. The company R. EXC. T.C. JUMET is located at the address: RUE EMILE STRIMELLE 69; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in R. EXC. T.C. JUMET were not found.
The main activity of R. EXC. T.C. JUMET is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R. EXC. T.C. JUMET is not available. You also can look at reviews of R. EXC. T.C. JUMET, open positions, location of R. EXC. T.C. JUMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. EXC. T.C. JUMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. EXC. T.C. JUMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. EXC. T.C. JUMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. EXC. T.C. JUMET, employees, financial statistics.