PC TURNHOUT

Contactgegevens PC TURNHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC TURNHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC TURNHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GIERLEDREEF 32; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14414026 (+32-14414026) 14414026 (+32-14414026)

Fax (fax): +32 (71) 798-20-46 +32 (71) 798-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC TURNHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC TURNHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC TURNHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC TURNHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC TURNHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC TURNHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC TURNHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC TURNHOUT
Products information PC TURNHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE01034881591
Ondernemingsnummer: 8707458496
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PC TURNHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC TURNHOUT
(Get full report from official database of BE for PC TURNHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC TURNHOUT
Addition kinds of activities for PC TURNHOUT

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
57199901. Badtoebehoren | Bath accessories
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing
82119906. Middelbare school, nec | Secondary school, nec

Werken bij PC TURNHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC TURNHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC TURNHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC TURNHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van PC TURNHOUT in sociale netwerken
Look for responds of PC TURNHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC TURNHOUT. Laat een reactie achter voor PC TURNHOUT. PC TURNHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC TURNHOUT. Leave a respond for PC TURNHOUT. PC TURNHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC TURNHOUT op de google maps. Adres en contacten PC TURNHOUT
Location of PC TURNHOUT on the google maps. Address and contacts of PC TURNHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come PC TURNHOUT PC TURNHOUT: FLFLOWSERVE BELGIUM NV | Gipetex BVBA | Pannekoucke I | R?SIDENCE FABIOLA | IVAN VAN ACKER

Other related companies as PC TURNHOUT: FLFLOWSERVE BELGIUM NV | Gipetex BVBA | Pannekoucke I | R?SIDENCE FABIOLA | IVAN VAN ACKER

PC TURNHOUT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PC TURNHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01034881591. Het bedrijf PC TURNHOUT bevindt zich op het adres: GIERLEDREEF 32; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in PC TURNHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PC TURNHOUT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC TURNHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC TURNHOUT, openstaande posities, locatie van PC TURNHOUT op de kaart.

PC TURNHOUT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PC TURNHOUT, company assigned to the tax number BE01034881591. The company PC TURNHOUT is located at the address: GIERLEDREEF 32; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in PC TURNHOUT were not found.
The main activity of PC TURNHOUT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PC TURNHOUT is not available. You also can look at reviews of PC TURNHOUT, open positions, location of PC TURNHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC TURNHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC TURNHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC TURNHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC TURNHOUT, employees, financial statistics.