P.C. CARREAU HANNUTOIS

Contactgegevens P.C. CARREAU HANNUTOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C. CARREAU HANNUTOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C. CARREAU HANNUTOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 101; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511591 (+32-19511591) 19511591 (+32-19511591)

Fax (fax): +32 (19) 819-67-23 +32 (19) 819-67-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C. CARREAU HANNUTOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C. CARREAU HANNUTOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C. CARREAU HANNUTOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C. CARREAU HANNUTOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C. CARREAU HANNUTOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C. CARREAU HANNUTOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C. CARREAU HANNUTOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C. CARREAU HANNUTOIS
Products information P.C. CARREAU HANNUTOIS

BTW identificatienummer (tax): BE08302886962
Ondernemingsnummer: 9979125976
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in P.C. CARREAU HANNUTOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C. CARREAU HANNUTOIS
(Get full report from official database of BE for P.C. CARREAU HANNUTOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C. CARREAU HANNUTOIS
Addition kinds of activities for P.C. CARREAU HANNUTOIS

7213. Linnengoed | Linen supply
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures

Werken bij P.C. CARREAU HANNUTOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C. CARREAU HANNUTOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C. CARREAU HANNUTOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C. CARREAU HANNUTOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van P.C. CARREAU HANNUTOIS in sociale netwerken
Look for responds of P.C. CARREAU HANNUTOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C. CARREAU HANNUTOIS. Laat een reactie achter voor P.C. CARREAU HANNUTOIS. P.C. CARREAU HANNUTOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C. CARREAU HANNUTOIS. Leave a respond for P.C. CARREAU HANNUTOIS. P.C. CARREAU HANNUTOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C. CARREAU HANNUTOIS op de google maps. Adres en contacten P.C. CARREAU HANNUTOIS
Location of P.C. CARREAU HANNUTOIS on the google maps. Address and contacts of P.C. CARREAU HANNUTOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C. CARREAU HANNUTOIS P.C. CARREAU HANNUTOIS: JUDO CLUB PEPINSTER | Learning Time SA | MAUBROUX MAT?RIAUX | OSCAR LEHENERZ | Beiaard

Other related companies as P.C. CARREAU HANNUTOIS: JUDO CLUB PEPINSTER | Learning Time SA | MAUBROUX MAT?RIAUX | OSCAR LEHENERZ | Beiaard

P.C. CARREAU HANNUTOIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.C. CARREAU HANNUTOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302886962. Het bedrijf P.C. CARREAU HANNUTOIS bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 101; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in P.C. CARREAU HANNUTOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.C. CARREAU HANNUTOIS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C. CARREAU HANNUTOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C. CARREAU HANNUTOIS, openstaande posities, locatie van P.C. CARREAU HANNUTOIS op de kaart.

P.C. CARREAU HANNUTOIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.C. CARREAU HANNUTOIS, company assigned to the tax number BE08302886962. The company P.C. CARREAU HANNUTOIS is located at the address: RUE ALBERT IER 101; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in P.C. CARREAU HANNUTOIS were not found.
The main activity of P.C. CARREAU HANNUTOIS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C. CARREAU HANNUTOIS is not available. You also can look at reviews of P.C. CARREAU HANNUTOIS, open positions, location of P.C. CARREAU HANNUTOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C. CARREAU HANNUTOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C. CARREAU HANNUTOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C. CARREAU HANNUTOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C. CARREAU HANNUTOIS, employees, financial statistics.