OUD TURNHOUTSE TURNKRING

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • OUD TURNHOUTSE TURNKRING
Private companiesChemicals and Allied Products • OUD TURNHOUTSE TURNKRING

Contactgegevens OUD TURNHOUTSE TURNKRING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OUD TURNHOUTSE TURNKRING: address, phone, fax, email, website, opening hours

OUD TURNHOUTSE TURNKRING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR KERSELAERSSTRAAT 10; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14421035 (+32-14421035) 14421035 (+32-14421035)

Fax (fax): +32 (10) 889-96-33 +32 (10) 889-96-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OUD TURNHOUTSE TURNKRING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OUD TURNHOUTSE TURNKRING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OUD TURNHOUTSE TURNKRING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OUD TURNHOUTSE TURNKRING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OUD TURNHOUTSE TURNKRING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OUD TURNHOUTSE TURNKRING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OUD TURNHOUTSE TURNKRING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OUD TURNHOUTSE TURNKRING
Products information OUD TURNHOUTSE TURNKRING

BTW identificatienummer (tax): BE02605651855
Ondernemingsnummer: 2894317626
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in OUD TURNHOUTSE TURNKRING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OUD TURNHOUTSE TURNKRING
(Get full report from official database of BE for OUD TURNHOUTSE TURNKRING)

Aanvulling soorten activiteiten voor OUD TURNHOUTSE TURNKRING
Addition kinds of activities for OUD TURNHOUTSE TURNKRING

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal

Werken bij OUD TURNHOUTSE TURNKRING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OUD TURNHOUTSE TURNKRING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OUD TURNHOUTSE TURNKRING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OUD TURNHOUTSE TURNKRING. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van OUD TURNHOUTSE TURNKRING in sociale netwerken
Look for responds of OUD TURNHOUTSE TURNKRING in social networks

Lees alle opmerkingen voor OUD TURNHOUTSE TURNKRING. Laat een reactie achter voor OUD TURNHOUTSE TURNKRING. OUD TURNHOUTSE TURNKRING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OUD TURNHOUTSE TURNKRING. Leave a respond for OUD TURNHOUTSE TURNKRING. OUD TURNHOUTSE TURNKRING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OUD TURNHOUTSE TURNKRING op de google maps. Adres en contacten OUD TURNHOUTSE TURNKRING
Location of OUD TURNHOUTSE TURNKRING on the google maps. Address and contacts of OUD TURNHOUTSE TURNKRING

Andere gerelateerde bedrijven als come OUD TURNHOUTSE TURNKRING OUD TURNHOUTSE TURNKRING: PHILIPPE OLIVIER | ZUR POST | C.O. SERVICE | COIFF'ELLE ET LUI | BRUNO DETRY

Other related companies as OUD TURNHOUTSE TURNKRING: PHILIPPE OLIVIER | ZUR POST | C.O. SERVICE | COIFF'ELLE ET LUI | BRUNO DETRY

OUD TURNHOUTSE TURNKRING is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OUD TURNHOUTSE TURNKRING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02605651855. Het bedrijf OUD TURNHOUTSE TURNKRING bevindt zich op het adres: PASTOOR KERSELAERSSTRAAT 10; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in OUD TURNHOUTSE TURNKRING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OUD TURNHOUTSE TURNKRING is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OUD TURNHOUTSE TURNKRING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OUD TURNHOUTSE TURNKRING, openstaande posities, locatie van OUD TURNHOUTSE TURNKRING op de kaart.

OUD TURNHOUTSE TURNKRING is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is OUD TURNHOUTSE TURNKRING, company assigned to the tax number BE02605651855. The company OUD TURNHOUTSE TURNKRING is located at the address: PASTOOR KERSELAERSSTRAAT 10; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in OUD TURNHOUTSE TURNKRING were not found.
The main activity of OUD TURNHOUTSE TURNKRING is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OUD TURNHOUTSE TURNKRING is not available. You also can look at reviews of OUD TURNHOUTSE TURNKRING, open positions, location of OUD TURNHOUTSE TURNKRING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OUD TURNHOUTSE TURNKRING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OUD TURNHOUTSE TURNKRING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OUD TURNHOUTSE TURNKRING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OUD TURNHOUTSE TURNKRING, employees, financial statistics.