OPENLUCHTCONCERTS

Particuliere bedrijvenBosbouw • OPENLUCHTCONCERTS
Private companiesForestry • OPENLUCHTCONCERTS

Contactgegevens OPENLUCHTCONCERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPENLUCHTCONCERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPENLUCHTCONCERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDZAMEPLEIN 11; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51566049 (+32-51566049) 51566049 (+32-51566049)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPENLUCHTCONCERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPENLUCHTCONCERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPENLUCHTCONCERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPENLUCHTCONCERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPENLUCHTCONCERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPENLUCHTCONCERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPENLUCHTCONCERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPENLUCHTCONCERTS
Products information OPENLUCHTCONCERTS

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in OPENLUCHTCONCERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPENLUCHTCONCERTS
(Get full report from official database of BE for OPENLUCHTCONCERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPENLUCHTCONCERTS
Addition kinds of activities for OPENLUCHTCONCERTS

20479902. Hondenvoer | Dog food
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij OPENLUCHTCONCERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPENLUCHTCONCERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPENLUCHTCONCERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPENLUCHTCONCERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van OPENLUCHTCONCERTS in sociale netwerken
Look for responds of OPENLUCHTCONCERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPENLUCHTCONCERTS. Laat een reactie achter voor OPENLUCHTCONCERTS. OPENLUCHTCONCERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPENLUCHTCONCERTS. Leave a respond for OPENLUCHTCONCERTS. OPENLUCHTCONCERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPENLUCHTCONCERTS op de google maps. Adres en contacten OPENLUCHTCONCERTS
Location of OPENLUCHTCONCERTS on the google maps. Address and contacts of OPENLUCHTCONCERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come OPENLUCHTCONCERTS OPENLUCHTCONCERTS: BUREAU LOGOS | FE. LACROIX V. & S. | Infor Analyse | GEERT CLAUS | JOHAN ERREGAT

Other related companies as OPENLUCHTCONCERTS: BUREAU LOGOS | FE. LACROIX V. & S. | Infor Analyse | GEERT CLAUS | JOHAN ERREGAT

OPENLUCHTCONCERTS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPENLUCHTCONCERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf OPENLUCHTCONCERTS bevindt zich op het adres: HANDZAMEPLEIN 11; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in OPENLUCHTCONCERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPENLUCHTCONCERTS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPENLUCHTCONCERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPENLUCHTCONCERTS, openstaande posities, locatie van OPENLUCHTCONCERTS op de kaart.

OPENLUCHTCONCERTS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPENLUCHTCONCERTS, company assigned to the tax number BE03256042480. The company OPENLUCHTCONCERTS is located at the address: HANDZAMEPLEIN 11; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in OPENLUCHTCONCERTS were not found.
The main activity of OPENLUCHTCONCERTS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OPENLUCHTCONCERTS is not available. You also can look at reviews of OPENLUCHTCONCERTS, open positions, location of OPENLUCHTCONCERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPENLUCHTCONCERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPENLUCHTCONCERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPENLUCHTCONCERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPENLUCHTCONCERTS, employees, financial statistics.