OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Contactgegevens OOSTENDSE PETANQUE CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTENDSE PETANQUE CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD VAN TYGHEMLAAN 59; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59707822 (+32-59707822) 59707822 (+32-59707822)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTENDSE PETANQUE CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTENDSE PETANQUE CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTENDSE PETANQUE CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTENDSE PETANQUE CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTENDSE PETANQUE CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Products information OOSTENDSE PETANQUE CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in OOSTENDSE PETANQUE CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB
(Get full report from official database of BE for OOSTENDSE PETANQUE CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Addition kinds of activities for OOSTENDSE PETANQUE CLUB

25140602. Glijders (meubels), opgevuld of vlak: metaal | Gliders (furniture), padded or plain: metal
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
38299901. Anamometers | Anamometers
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
50840303. Pulp (hout) fabricage machines | Pulp (wood) manufacturing machinery
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec

Werken bij OOSTENDSE PETANQUE CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTENDSE PETANQUE CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van OOSTENDSE PETANQUE CLUB in sociale netwerken
Look for responds of OOSTENDSE PETANQUE CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Laat een reactie achter voor OOSTENDSE PETANQUE CLUB. OOSTENDSE PETANQUE CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTENDSE PETANQUE CLUB. Leave a respond for OOSTENDSE PETANQUE CLUB. OOSTENDSE PETANQUE CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTENDSE PETANQUE CLUB op de google maps. Adres en contacten OOSTENDSE PETANQUE CLUB
Location of OOSTENDSE PETANQUE CLUB on the google maps. Address and contacts of OOSTENDSE PETANQUE CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTENDSE PETANQUE CLUB OOSTENDSE PETANQUE CLUB: DAMIER | Turquoise | JEAN GORGEMANS | B.B.C. TECHNICO | NET EXPRESS

Other related companies as OOSTENDSE PETANQUE CLUB: DAMIER | Turquoise | JEAN GORGEMANS | B.B.C. TECHNICO | NET EXPRESS

OOSTENDSE PETANQUE CLUB is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTENDSE PETANQUE CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf OOSTENDSE PETANQUE CLUB bevindt zich op het adres: LEOPOLD VAN TYGHEMLAAN 59; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in OOSTENDSE PETANQUE CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OOSTENDSE PETANQUE CLUB is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTENDSE PETANQUE CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTENDSE PETANQUE CLUB, openstaande posities, locatie van OOSTENDSE PETANQUE CLUB op de kaart.

OOSTENDSE PETANQUE CLUB is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTENDSE PETANQUE CLUB, company assigned to the tax number BE06587646484. The company OOSTENDSE PETANQUE CLUB is located at the address: LEOPOLD VAN TYGHEMLAAN 59; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in OOSTENDSE PETANQUE CLUB were not found.
The main activity of OOSTENDSE PETANQUE CLUB is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTENDSE PETANQUE CLUB is not available. You also can look at reviews of OOSTENDSE PETANQUE CLUB, open positions, location of OOSTENDSE PETANQUE CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTENDSE PETANQUE CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTENDSE PETANQUE CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTENDSE PETANQUE CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTENDSE PETANQUE CLUB, employees, financial statistics.