MARCHEURS HAUTES-ROCHES

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MARCHEURS HAUTES-ROCHES
Private companiesHealth Services • MARCHEURS HAUTES-ROCHES

Contactgegevens MARCHEURS HAUTES-ROCHES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCHEURS HAUTES-ROCHES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCHEURS HAUTES-ROCHES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LONGUE 28; 5670; VIROINVAL, België

Telefoon (phone): 60313634 (+32-60313634) 60313634 (+32-60313634)

Fax (fax): +32 (50) 690-22-54 +32 (50) 690-22-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCHEURS HAUTES-ROCHES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCHEURS HAUTES-ROCHES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCHEURS HAUTES-ROCHES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCHEURS HAUTES-ROCHES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCHEURS HAUTES-ROCHES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCHEURS HAUTES-ROCHES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCHEURS HAUTES-ROCHES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCHEURS HAUTES-ROCHES
Products information MARCHEURS HAUTES-ROCHES

BTW identificatienummer (tax): BE02382080078
Ondernemingsnummer: 3235443115
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARCHEURS HAUTES-ROCHES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCHEURS HAUTES-ROCHES
(Get full report from official database of BE for MARCHEURS HAUTES-ROCHES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCHEURS HAUTES-ROCHES
Addition kinds of activities for MARCHEURS HAUTES-ROCHES

762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
50919901. Atletische goederen | Athletic goods
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental

Werken bij MARCHEURS HAUTES-ROCHES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCHEURS HAUTES-ROCHES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCHEURS HAUTES-ROCHES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCHEURS HAUTES-ROCHES. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van MARCHEURS HAUTES-ROCHES in sociale netwerken
Look for responds of MARCHEURS HAUTES-ROCHES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCHEURS HAUTES-ROCHES. Laat een reactie achter voor MARCHEURS HAUTES-ROCHES. MARCHEURS HAUTES-ROCHES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCHEURS HAUTES-ROCHES. Leave a respond for MARCHEURS HAUTES-ROCHES. MARCHEURS HAUTES-ROCHES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCHEURS HAUTES-ROCHES op de google maps. Adres en contacten MARCHEURS HAUTES-ROCHES
Location of MARCHEURS HAUTES-ROCHES on the google maps. Address and contacts of MARCHEURS HAUTES-ROCHES

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCHEURS HAUTES-ROCHES MARCHEURS HAUTES-ROCHES: ALFONS PERDIEUS | DISCOBUS | AVEVE PIGEON D'OR | COMIC ART & WAREHOUSE | W.C. B.M.X. DENNENTEAM

Other related companies as MARCHEURS HAUTES-ROCHES: ALFONS PERDIEUS | DISCOBUS | AVEVE PIGEON D'OR | COMIC ART & WAREHOUSE | W.C. B.M.X. DENNENTEAM

MARCHEURS HAUTES-ROCHES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCHEURS HAUTES-ROCHES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382080078. Het bedrijf MARCHEURS HAUTES-ROCHES bevindt zich op het adres: RUE LONGUE 28; 5670; VIROINVAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in MARCHEURS HAUTES-ROCHES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCHEURS HAUTES-ROCHES is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCHEURS HAUTES-ROCHES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCHEURS HAUTES-ROCHES, openstaande posities, locatie van MARCHEURS HAUTES-ROCHES op de kaart.

MARCHEURS HAUTES-ROCHES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCHEURS HAUTES-ROCHES, company assigned to the tax number BE02382080078. The company MARCHEURS HAUTES-ROCHES is located at the address: RUE LONGUE 28; 5670; VIROINVAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in MARCHEURS HAUTES-ROCHES were not found.
The main activity of MARCHEURS HAUTES-ROCHES is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCHEURS HAUTES-ROCHES is not available. You also can look at reviews of MARCHEURS HAUTES-ROCHES, open positions, location of MARCHEURS HAUTES-ROCHES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCHEURS HAUTES-ROCHES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCHEURS HAUTES-ROCHES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCHEURS HAUTES-ROCHES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCHEURS HAUTES-ROCHES, employees, financial statistics.