M.C. TOERVRIENDEN

Contactgegevens M.C. TOERVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C. TOERVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C. TOERVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEN HAAGLAAN 132; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38283315 (+32-38283315) 38283315 (+32-38283315)

Fax (fax): +32 (2) 965-66-93 +32 (2) 965-66-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C. TOERVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C. TOERVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C. TOERVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C. TOERVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C. TOERVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C. TOERVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C. TOERVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C. TOERVRIENDEN
Products information M.C. TOERVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE04473602294
Ondernemingsnummer: 4455749511
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in M.C. TOERVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C. TOERVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for M.C. TOERVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C. TOERVRIENDEN
Addition kinds of activities for M.C. TOERVRIENDEN

833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
22990202. Automotive velden | Automotive felts
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
32310000. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
35789900. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts

Werken bij M.C. TOERVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C. TOERVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C. TOERVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C. TOERVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van M.C. TOERVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of M.C. TOERVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C. TOERVRIENDEN. Laat een reactie achter voor M.C. TOERVRIENDEN. M.C. TOERVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C. TOERVRIENDEN. Leave a respond for M.C. TOERVRIENDEN. M.C. TOERVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C. TOERVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten M.C. TOERVRIENDEN
Location of M.C. TOERVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of M.C. TOERVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C. TOERVRIENDEN M.C. TOERVRIENDEN: C.E. LA MUSEROLLE | Arnold | Verfaille SA | DESERVIS | ACHERON FOTOLABO

Other related companies as M.C. TOERVRIENDEN: C.E. LA MUSEROLLE | Arnold | Verfaille SA | DESERVIS | ACHERON FOTOLABO

M.C. TOERVRIENDEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C. TOERVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04473602294. Het bedrijf M.C. TOERVRIENDEN bevindt zich op het adres: DEN HAAGLAAN 132; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in M.C. TOERVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.C. TOERVRIENDEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C. TOERVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C. TOERVRIENDEN, openstaande posities, locatie van M.C. TOERVRIENDEN op de kaart.

M.C. TOERVRIENDEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C. TOERVRIENDEN, company assigned to the tax number BE04473602294. The company M.C. TOERVRIENDEN is located at the address: DEN HAAGLAAN 132; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in M.C. TOERVRIENDEN were not found.
The main activity of M.C. TOERVRIENDEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C. TOERVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of M.C. TOERVRIENDEN, open positions, location of M.C. TOERVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C. TOERVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C. TOERVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C. TOERVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C. TOERVRIENDEN, employees, financial statistics.