LONG HU MEN ST.-GILLES

Contactgegevens LONG HU MEN ST.-GILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LONG HU MEN ST.-GILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LONG HU MEN ST.-GILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. SOLLIELAAN 118; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27347873 (+32-27347873) 27347873 (+32-27347873)

Fax (fax): +32 (15) 106-86-82 +32 (15) 106-86-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LONG HU MEN ST.-GILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LONG HU MEN ST.-GILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LONG HU MEN ST.-GILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LONG HU MEN ST.-GILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LONG HU MEN ST.-GILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LONG HU MEN ST.-GILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LONG HU MEN ST.-GILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LONG HU MEN ST.-GILLES
Products information LONG HU MEN ST.-GILLES

BTW identificatienummer (tax): BE09404541015
Ondernemingsnummer: 3753997802
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LONG HU MEN ST.-GILLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LONG HU MEN ST.-GILLES
(Get full report from official database of BE for LONG HU MEN ST.-GILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LONG HU MEN ST.-GILLES
Addition kinds of activities for LONG HU MEN ST.-GILLES

944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
37210000. vliegtuig | Aircraft
39520104. India inkt | India ink
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial

Werken bij LONG HU MEN ST.-GILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LONG HU MEN ST.-GILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LONG HU MEN ST.-GILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LONG HU MEN ST.-GILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van LONG HU MEN ST.-GILLES in sociale netwerken
Look for responds of LONG HU MEN ST.-GILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LONG HU MEN ST.-GILLES. Laat een reactie achter voor LONG HU MEN ST.-GILLES. LONG HU MEN ST.-GILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LONG HU MEN ST.-GILLES. Leave a respond for LONG HU MEN ST.-GILLES. LONG HU MEN ST.-GILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LONG HU MEN ST.-GILLES op de google maps. Adres en contacten LONG HU MEN ST.-GILLES
Location of LONG HU MEN ST.-GILLES on the google maps. Address and contacts of LONG HU MEN ST.-GILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LONG HU MEN ST.-GILLES LONG HU MEN ST.-GILLES: YACHT CLUB DE HUY | Brouckaert G | BLOKKER | DE WULF MOTORENT BVBA | TH?R?SE VAN MULLEM

Other related companies as LONG HU MEN ST.-GILLES: YACHT CLUB DE HUY | Brouckaert G | BLOKKER | DE WULF MOTORENT BVBA | TH?R?SE VAN MULLEM

LONG HU MEN ST.-GILLES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LONG HU MEN ST.-GILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09404541015. Het bedrijf LONG HU MEN ST.-GILLES bevindt zich op het adres: H. SOLLIELAAN 118; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LONG HU MEN ST.-GILLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LONG HU MEN ST.-GILLES is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LONG HU MEN ST.-GILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LONG HU MEN ST.-GILLES, openstaande posities, locatie van LONG HU MEN ST.-GILLES op de kaart.

LONG HU MEN ST.-GILLES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LONG HU MEN ST.-GILLES, company assigned to the tax number BE09404541015. The company LONG HU MEN ST.-GILLES is located at the address: H. SOLLIELAAN 118; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in LONG HU MEN ST.-GILLES were not found.
The main activity of LONG HU MEN ST.-GILLES is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LONG HU MEN ST.-GILLES is not available. You also can look at reviews of LONG HU MEN ST.-GILLES, open positions, location of LONG HU MEN ST.-GILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LONG HU MEN ST.-GILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LONG HU MEN ST.-GILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LONG HU MEN ST.-GILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LONG HU MEN ST.-GILLES, employees, financial statistics.