LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.
Private companiesAgricultural Production - Crops • LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.

Contactgegevens LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VELAINE 195; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71772660 (+32-71772660) 71772660 (+32-71772660)

Fax (fax): +32 (86) 235-15-46 +32 (86) 235-15-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.
Products information LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.

BTW identificatienummer (tax): BE02165924072
Ondernemingsnummer: 9458374023
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.
(Get full report from official database of BE for LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.
Addition kinds of activities for LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.

249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
09129903. Eels, vangen van | Eels, catching of
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
27520401. Kalenders, gelithografeerd | Calendars, lithographed
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
59470105. nieuwigheid | Novelties
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. in sociale netwerken
Look for responds of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. Laat een reactie achter voor LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. Leave a respond for LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.. LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. op de google maps. Adres en contacten LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.
Location of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. on the google maps. Address and contacts of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.

Andere gerelateerde bedrijven als come LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: FLEURS AQUALIA - BODSON | COIFFURE CARMELO | Haerens | CICHLID AQUARIUM | MARIA VANLANGENAEKER

Other related companies as LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS.: FLEURS AQUALIA - BODSON | COIFFURE CARMELO | Haerens | CICHLID AQUARIUM | MARIA VANLANGENAEKER

LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02165924072. Het bedrijf LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. bevindt zich op het adres: RUE DE VELAINE 195; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., openstaande posities, locatie van LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. op de kaart.

LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., company assigned to the tax number BE02165924072. The company LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is located at the address: RUE DE VELAINE 195; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. were not found.
The main activity of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. is not available. You also can look at reviews of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., open positions, location of LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIG.FR.JUDO-DISCIPL.ASS., employees, financial statistics.