LES VRAIS AMIS

Contactgegevens LES VRAIS AMIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES VRAIS AMIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES VRAIS AMIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTEMBEEK 14BA; 1547; BEVER/BIEVENE, België

Telefoon (phone): 54588010 (+32-54588010) 54588010 (+32-54588010)

Fax (fax): +32 (53) 725-30-29 +32 (53) 725-30-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES VRAIS AMIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES VRAIS AMIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES VRAIS AMIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES VRAIS AMIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES VRAIS AMIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES VRAIS AMIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES VRAIS AMIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES VRAIS AMIS
Products information LES VRAIS AMIS

BTW identificatienummer (tax): BE06151214599
Ondernemingsnummer: 2050842285
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LES VRAIS AMIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES VRAIS AMIS
(Get full report from official database of BE for LES VRAIS AMIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES VRAIS AMIS
Addition kinds of activities for LES VRAIS AMIS

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
20920204. Visgerechten, bevroren | Seafood cakes, frozen
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom

Werken bij LES VRAIS AMIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES VRAIS AMIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES VRAIS AMIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES VRAIS AMIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van LES VRAIS AMIS in sociale netwerken
Look for responds of LES VRAIS AMIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES VRAIS AMIS. Laat een reactie achter voor LES VRAIS AMIS. LES VRAIS AMIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES VRAIS AMIS. Leave a respond for LES VRAIS AMIS. LES VRAIS AMIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES VRAIS AMIS op de google maps. Adres en contacten LES VRAIS AMIS
Location of LES VRAIS AMIS on the google maps. Address and contacts of LES VRAIS AMIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES VRAIS AMIS LES VRAIS AMIS: SHELL | RESTAURANT L?EURO | SOMO P.C. | De Hei | GARAGE HANNAY

Other related companies as LES VRAIS AMIS: SHELL | RESTAURANT L?EURO | SOMO P.C. | De Hei | GARAGE HANNAY

LES VRAIS AMIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES VRAIS AMIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06151214599. Het bedrijf LES VRAIS AMIS bevindt zich op het adres: PONTEMBEEK 14BA; 1547; BEVER/BIEVENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LES VRAIS AMIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES VRAIS AMIS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES VRAIS AMIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES VRAIS AMIS, openstaande posities, locatie van LES VRAIS AMIS op de kaart.

LES VRAIS AMIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES VRAIS AMIS, company assigned to the tax number BE06151214599. The company LES VRAIS AMIS is located at the address: PONTEMBEEK 14BA; 1547; BEVER/BIEVENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in LES VRAIS AMIS were not found.
The main activity of LES VRAIS AMIS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LES VRAIS AMIS is not available. You also can look at reviews of LES VRAIS AMIS, open positions, location of LES VRAIS AMIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES VRAIS AMIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES VRAIS AMIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES VRAIS AMIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES VRAIS AMIS, employees, financial statistics.