LES ROTEUS DI HOUSSAIE

Contactgegevens LES ROTEUS DI HOUSSAIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ROTEUS DI HOUSSAIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ROTEUS DI HOUSSAIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE SLUYSMANS 184; 4030; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43430518 (+32-43430518) 43430518 (+32-43430518)

Fax (fax): +32 (2) 854-21-69 +32 (2) 854-21-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ROTEUS DI HOUSSAIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ROTEUS DI HOUSSAIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ROTEUS DI HOUSSAIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ROTEUS DI HOUSSAIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ROTEUS DI HOUSSAIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ROTEUS DI HOUSSAIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ROTEUS DI HOUSSAIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ROTEUS DI HOUSSAIE
Products information LES ROTEUS DI HOUSSAIE

BTW identificatienummer (tax): BE08870330810
Ondernemingsnummer: 4712829589
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LES ROTEUS DI HOUSSAIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ROTEUS DI HOUSSAIE
(Get full report from official database of BE for LES ROTEUS DI HOUSSAIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ROTEUS DI HOUSSAIE
Addition kinds of activities for LES ROTEUS DI HOUSSAIE

0291. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
39140507. Toiletartikelen, roestvrij staal | Toilet ware, stainless steel
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij LES ROTEUS DI HOUSSAIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ROTEUS DI HOUSSAIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ROTEUS DI HOUSSAIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ROTEUS DI HOUSSAIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van LES ROTEUS DI HOUSSAIE in sociale netwerken
Look for responds of LES ROTEUS DI HOUSSAIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ROTEUS DI HOUSSAIE. Laat een reactie achter voor LES ROTEUS DI HOUSSAIE. LES ROTEUS DI HOUSSAIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ROTEUS DI HOUSSAIE. Leave a respond for LES ROTEUS DI HOUSSAIE. LES ROTEUS DI HOUSSAIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ROTEUS DI HOUSSAIE op de google maps. Adres en contacten LES ROTEUS DI HOUSSAIE
Location of LES ROTEUS DI HOUSSAIE on the google maps. Address and contacts of LES ROTEUS DI HOUSSAIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ROTEUS DI HOUSSAIE LES ROTEUS DI HOUSSAIE: Bosquetville (Librairie de) | BUREAU MOTTART | Coenen NV | Fotec BVBA | AFRIT (DEN)

Other related companies as LES ROTEUS DI HOUSSAIE: Bosquetville (Librairie de) | BUREAU MOTTART | Coenen NV | Fotec BVBA | AFRIT (DEN)

LES ROTEUS DI HOUSSAIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ROTEUS DI HOUSSAIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08870330810. Het bedrijf LES ROTEUS DI HOUSSAIE bevindt zich op het adres: AVENUE SLUYSMANS 184; 4030; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LES ROTEUS DI HOUSSAIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ROTEUS DI HOUSSAIE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ROTEUS DI HOUSSAIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ROTEUS DI HOUSSAIE, openstaande posities, locatie van LES ROTEUS DI HOUSSAIE op de kaart.

LES ROTEUS DI HOUSSAIE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ROTEUS DI HOUSSAIE, company assigned to the tax number BE08870330810. The company LES ROTEUS DI HOUSSAIE is located at the address: AVENUE SLUYSMANS 184; 4030; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in LES ROTEUS DI HOUSSAIE were not found.
The main activity of LES ROTEUS DI HOUSSAIE is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ROTEUS DI HOUSSAIE is not available. You also can look at reviews of LES ROTEUS DI HOUSSAIE, open positions, location of LES ROTEUS DI HOUSSAIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ROTEUS DI HOUSSAIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ROTEUS DI HOUSSAIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ROTEUS DI HOUSSAIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ROTEUS DI HOUSSAIE, employees, financial statistics.