LES COMPAGN. DYLE ROMANE

Contactgegevens LES COMPAGN. DYLE ROMANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES COMPAGN. DYLE ROMANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES COMPAGN. DYLE ROMANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DES ATR?BATES 10; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 477587405 (+32-477587405) 477587405 (+32-477587405)

Fax (fax): +32 (63) 413-80-58 +32 (63) 413-80-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES COMPAGN. DYLE ROMANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES COMPAGN. DYLE ROMANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES COMPAGN. DYLE ROMANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES COMPAGN. DYLE ROMANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES COMPAGN. DYLE ROMANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES COMPAGN. DYLE ROMANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES COMPAGN. DYLE ROMANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES COMPAGN. DYLE ROMANE
Products information LES COMPAGN. DYLE ROMANE

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LES COMPAGN. DYLE ROMANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES COMPAGN. DYLE ROMANE
(Get full report from official database of BE for LES COMPAGN. DYLE ROMANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES COMPAGN. DYLE ROMANE
Addition kinds of activities for LES COMPAGN. DYLE ROMANE

35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
50510107. Draad, nec | Wire, nec
51120201. Wenskaarten | Greeting cards
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
57129902. Kasten, behalve op maat gemaakt: keuken | Cabinets, except custom made: kitchen
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
73890403. Batik werk | Batik work
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij LES COMPAGN. DYLE ROMANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES COMPAGN. DYLE ROMANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES COMPAGN. DYLE ROMANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES COMPAGN. DYLE ROMANE. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

Zoek naar antwoorden van LES COMPAGN. DYLE ROMANE in sociale netwerken
Look for responds of LES COMPAGN. DYLE ROMANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES COMPAGN. DYLE ROMANE. Laat een reactie achter voor LES COMPAGN. DYLE ROMANE. LES COMPAGN. DYLE ROMANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES COMPAGN. DYLE ROMANE. Leave a respond for LES COMPAGN. DYLE ROMANE. LES COMPAGN. DYLE ROMANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES COMPAGN. DYLE ROMANE op de google maps. Adres en contacten LES COMPAGN. DYLE ROMANE
Location of LES COMPAGN. DYLE ROMANE on the google maps. Address and contacts of LES COMPAGN. DYLE ROMANE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES COMPAGN. DYLE ROMANE LES COMPAGN. DYLE ROMANE: Frisch Diamond Corporation NV | LECLERCQ EDDY ET DANNY | HEBBED'INGE | VERSCHUEREN INGRID | De Clercq John

Other related companies as LES COMPAGN. DYLE ROMANE: Frisch Diamond Corporation NV | LECLERCQ EDDY ET DANNY | HEBBED'INGE | VERSCHUEREN INGRID | De Clercq John

LES COMPAGN. DYLE ROMANE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES COMPAGN. DYLE ROMANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf LES COMPAGN. DYLE ROMANE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DES ATR?BATES 10; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LES COMPAGN. DYLE ROMANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES COMPAGN. DYLE ROMANE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES COMPAGN. DYLE ROMANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES COMPAGN. DYLE ROMANE, openstaande posities, locatie van LES COMPAGN. DYLE ROMANE op de kaart.

LES COMPAGN. DYLE ROMANE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES COMPAGN. DYLE ROMANE, company assigned to the tax number BE04297821044. The company LES COMPAGN. DYLE ROMANE is located at the address: CHAUSS?E DES ATR?BATES 10; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in LES COMPAGN. DYLE ROMANE were not found.
The main activity of LES COMPAGN. DYLE ROMANE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES COMPAGN. DYLE ROMANE is not available. You also can look at reviews of LES COMPAGN. DYLE ROMANE, open positions, location of LES COMPAGN. DYLE ROMANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES COMPAGN. DYLE ROMANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES COMPAGN. DYLE ROMANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES COMPAGN. DYLE ROMANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES COMPAGN. DYLE ROMANE, employees, financial statistics.