LEIGNON CYCLISTE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LEIGNON CYCLISTE
Private companiesMiscellaneous Retail • LEIGNON CYCLISTE

Contactgegevens LEIGNON CYCLISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEIGNON CYCLISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEIGNON CYCLISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAV?E 12; 5336; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83655883 (+32-83655883) 83655883 (+32-83655883)

Fax (fax): +32 (83) 175-34-33 +32 (83) 175-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEIGNON CYCLISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEIGNON CYCLISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEIGNON CYCLISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEIGNON CYCLISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEIGNON CYCLISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEIGNON CYCLISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEIGNON CYCLISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEIGNON CYCLISTE
Products information LEIGNON CYCLISTE

BTW identificatienummer (tax): BE05093780517
Ondernemingsnummer: 9015625000
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LEIGNON CYCLISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEIGNON CYCLISTE
(Get full report from official database of BE for LEIGNON CYCLISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEIGNON CYCLISTE
Addition kinds of activities for LEIGNON CYCLISTE

5813. Drinkplaatsen | Drinking places
5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
31990104. Rijgewassen | Riding crops
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services

Werken bij LEIGNON CYCLISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEIGNON CYCLISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEIGNON CYCLISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEIGNON CYCLISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van LEIGNON CYCLISTE in sociale netwerken
Look for responds of LEIGNON CYCLISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEIGNON CYCLISTE. Laat een reactie achter voor LEIGNON CYCLISTE. LEIGNON CYCLISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEIGNON CYCLISTE. Leave a respond for LEIGNON CYCLISTE. LEIGNON CYCLISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEIGNON CYCLISTE op de google maps. Adres en contacten LEIGNON CYCLISTE
Location of LEIGNON CYCLISTE on the google maps. Address and contacts of LEIGNON CYCLISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEIGNON CYCLISTE LEIGNON CYCLISTE: BUREAU DELOMBAERDE ERIC | RUSTHUIS HOF TER LINDEN | Pigrama SPRL | GAR VALLEZ L | JACINTHA MORALES VALERO

Other related companies as LEIGNON CYCLISTE: BUREAU DELOMBAERDE ERIC | RUSTHUIS HOF TER LINDEN | Pigrama SPRL | GAR VALLEZ L | JACINTHA MORALES VALERO

LEIGNON CYCLISTE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEIGNON CYCLISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093780517. Het bedrijf LEIGNON CYCLISTE bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAV?E 12; 5336; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LEIGNON CYCLISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEIGNON CYCLISTE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEIGNON CYCLISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEIGNON CYCLISTE, openstaande posities, locatie van LEIGNON CYCLISTE op de kaart.

LEIGNON CYCLISTE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEIGNON CYCLISTE, company assigned to the tax number BE05093780517. The company LEIGNON CYCLISTE is located at the address: RUE DE LA PAV?E 12; 5336; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in LEIGNON CYCLISTE were not found.
The main activity of LEIGNON CYCLISTE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEIGNON CYCLISTE is not available. You also can look at reviews of LEIGNON CYCLISTE, open positions, location of LEIGNON CYCLISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEIGNON CYCLISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEIGNON CYCLISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEIGNON CYCLISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEIGNON CYCLISTE, employees, financial statistics.