LA SAVATE ALLEUROISE

Contactgegevens LA SAVATE ALLEUROISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA SAVATE ALLEUROISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA SAVATE ALLEUROISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIS? VOIE 610; 4041; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42645958 (+32-42645958) 42645958 (+32-42645958)

Fax (fax): +32 (65) 115-94-59 +32 (65) 115-94-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA SAVATE ALLEUROISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA SAVATE ALLEUROISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA SAVATE ALLEUROISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA SAVATE ALLEUROISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA SAVATE ALLEUROISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA SAVATE ALLEUROISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA SAVATE ALLEUROISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA SAVATE ALLEUROISE
Products information LA SAVATE ALLEUROISE

BTW identificatienummer (tax): BE02575988769
Ondernemingsnummer: 6367095947
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LA SAVATE ALLEUROISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA SAVATE ALLEUROISE
(Get full report from official database of BE for LA SAVATE ALLEUROISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA SAVATE ALLEUROISE
Addition kinds of activities for LA SAVATE ALLEUROISE

249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
28610201. Creosoot, hout | Creosote, wood
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
31990109. richtkeggen | Whipstocks
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
51310208. Noties, anders | Notions, nec
70119901. hostels | Hostels

Werken bij LA SAVATE ALLEUROISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA SAVATE ALLEUROISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA SAVATE ALLEUROISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA SAVATE ALLEUROISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

Zoek naar antwoorden van LA SAVATE ALLEUROISE in sociale netwerken
Look for responds of LA SAVATE ALLEUROISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA SAVATE ALLEUROISE. Laat een reactie achter voor LA SAVATE ALLEUROISE. LA SAVATE ALLEUROISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA SAVATE ALLEUROISE. Leave a respond for LA SAVATE ALLEUROISE. LA SAVATE ALLEUROISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA SAVATE ALLEUROISE op de google maps. Adres en contacten LA SAVATE ALLEUROISE
Location of LA SAVATE ALLEUROISE on the google maps. Address and contacts of LA SAVATE ALLEUROISE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA SAVATE ALLEUROISE LA SAVATE ALLEUROISE: Dubois-Gonthier | WILLEGHEMS JOS | Maroquin V | BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL | AU MERVEILLEUX

Other related companies as LA SAVATE ALLEUROISE: Dubois-Gonthier | WILLEGHEMS JOS | Maroquin V | BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL | AU MERVEILLEUX

LA SAVATE ALLEUROISE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA SAVATE ALLEUROISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02575988769. Het bedrijf LA SAVATE ALLEUROISE bevindt zich op het adres: VIS? VOIE 610; 4041; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LA SAVATE ALLEUROISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA SAVATE ALLEUROISE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA SAVATE ALLEUROISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA SAVATE ALLEUROISE, openstaande posities, locatie van LA SAVATE ALLEUROISE op de kaart.

LA SAVATE ALLEUROISE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA SAVATE ALLEUROISE, company assigned to the tax number BE02575988769. The company LA SAVATE ALLEUROISE is located at the address: VIS? VOIE 610; 4041; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in LA SAVATE ALLEUROISE were not found.
The main activity of LA SAVATE ALLEUROISE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA SAVATE ALLEUROISE is not available. You also can look at reviews of LA SAVATE ALLEUROISE, open positions, location of LA SAVATE ALLEUROISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA SAVATE ALLEUROISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA SAVATE ALLEUROISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA SAVATE ALLEUROISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA SAVATE ALLEUROISE, employees, financial statistics.