BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL

Contactgegevens BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINNENSTRAAT 49; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 27674700 (+32-27674700) 27674700 (+32-27674700)

Fax (fax): +32 (86) 736-49-47 +32 (86) 736-49-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL
Products information BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL

BTW identificatienummer (tax): BE04591979980
Ondernemingsnummer: 1013458251
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL
(Get full report from official database of BE for BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL
Addition kinds of activities for BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL

564100. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
50990000. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL in sociale netwerken
Look for responds of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. Laat een reactie achter voor BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. Leave a respond for BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL. BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL op de google maps. Adres en contacten BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL
Location of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL on the google maps. Address and contacts of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: HERMAN HEENS | DANIEL VANBELLEGHEM | FALCONE | HUIS ANNA | Carta Mundi NV

Other related companies as BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL: HERMAN HEENS | DANIEL VANBELLEGHEM | FALCONE | HUIS ANNA | Carta Mundi NV

BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04591979980. Het bedrijf BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL bevindt zich op het adres: BINNENSTRAAT 49; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, openstaande posities, locatie van BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL op de kaart.

BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, company assigned to the tax number BE04591979980. The company BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is located at the address: BINNENSTRAAT 49; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL is not available. You also can look at reviews of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, open positions, location of BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRITISH SCHOOL OF BRUSSEL, employees, financial statistics.