KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN

Contactgegevens KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLLEGESTRAAT 14; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52446203 (+32-52446203) 52446203 (+32-52446203)

Fax (fax): +32 (69) 935-94-82 +32 (69) 935-94-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN
Products information KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06278106689
Ondernemingsnummer: 7695068359
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN
Addition kinds of activities for KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
011100. Tarwe | Wheat
411102. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service
87110402. Civiele techniek | Civil engineering
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. Laat een reactie achter voor KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. Leave a respond for KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN. KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN
Location of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: Ecomec SA | GILBERT POUCET | DELA ASSISTANCE OBS?Q. C. | WAREGEM GOLF CLUB | Nys V

Other related companies as KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN: Ecomec SA | GILBERT POUCET | DELA ASSISTANCE OBS?Q. C. | WAREGEM GOLF CLUB | Nys V

KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06278106689. Het bedrijf KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN bevindt zich op het adres: COLLEGESTRAAT 14; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, openstaande posities, locatie van KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN op de kaart.

KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, company assigned to the tax number BE06278106689. The company KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is located at the address: COLLEGESTRAAT 14; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN were not found.
The main activity of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, open positions, location of KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN, employees, financial statistics.