KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"
Private companiesAgricultural Production - Crops • KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"

Contactgegevens KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": address, phone, fax, email, website, opening hours

KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEENSTRAAT 7A; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50222526 (+32-50222526) 50222526 (+32-50222526)

Fax (fax): +32 (53) 783-41-39 +32 (53) 783-41-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"
Products information KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"

BTW identificatienummer (tax): BE01508392333
Ondernemingsnummer: 3938293457
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"
(Get full report from official database of BE for KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK")

Aanvulling soorten activiteiten voor KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"
Addition kinds of activities for KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"

243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
34439908. Ladle bails | Ladle bails

Werken bij KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" in sociale netwerken
Look for responds of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". Laat een reactie achter voor KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". Leave a respond for KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK". KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" op de google maps. Adres en contacten KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"
Location of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" on the google maps. Address and contacts of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK"

Andere gerelateerde bedrijven als come KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": Schroder Cormann | CANABO | BEVABO | Paraflex NV | Cornix nv

Other related companies as KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK": Schroder Cormann | CANABO | BEVABO | Paraflex NV | Cornix nv

KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01508392333. Het bedrijf KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" bevindt zich op het adres: LEENSTRAAT 7A; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", openstaande posities, locatie van KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" op de kaart.

KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", company assigned to the tax number BE01508392333. The company KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is located at the address: LEENSTRAAT 7A; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" were not found.
The main activity of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" is not available. You also can look at reviews of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", open positions, location of KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON.SPORTCOMITEIT"DOOR EEDRACHT STERK", employees, financial statistics.