KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Private companiesAgricultural Services • KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Contactgegevens KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX VERHAEGHESTRAAT 5B55; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56602192 (+32-56602192) 56602192 (+32-56602192)

Fax (fax): +32 (63) 258-31-62 +32 (63) 258-31-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Products information KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
(Get full report from official database of BE for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Addition kinds of activities for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING in sociale netwerken
Look for responds of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Laat een reactie achter voor KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. Leave a respond for KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING. KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING op de google maps. Adres en contacten KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING
Location of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING on the google maps. Address and contacts of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: BANCONTACT-MISTER CASH | Dirk | POSTOMAT BREE | CARROSSERIE HABETS | D'HONDT R

Other related companies as KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING: BANCONTACT-MISTER CASH | Dirk | POSTOMAT BREE | CARROSSERIE HABETS | D'HONDT R

KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING bevindt zich op het adres: FELIX VERHAEGHESTRAAT 5B55; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, openstaande posities, locatie van KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING op de kaart.

KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, company assigned to the tax number BE02401306152. The company KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is located at the address: FELIX VERHAEGHESTRAAT 5B55; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING were not found.
The main activity of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING is not available. You also can look at reviews of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, open positions, location of KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. WAREGEMSE KOERSVERENIGING, employees, financial statistics.