K.V. OSTEND M.S.

Contactgegevens K.V. OSTEND M.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V. OSTEND M.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V. OSTEND M.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENPAD 2; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 58239020 (+32-58239020) 58239020 (+32-58239020)

Fax (fax): +32 (19) 230-88-65 +32 (19) 230-88-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V. OSTEND M.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V. OSTEND M.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V. OSTEND M.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V. OSTEND M.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V. OSTEND M.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V. OSTEND M.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V. OSTEND M.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V. OSTEND M.S.
Products information K.V. OSTEND M.S.

BTW identificatienummer (tax): BE03248077392
Ondernemingsnummer: 7099609375
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in K.V. OSTEND M.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V. OSTEND M.S.
(Get full report from official database of BE for K.V. OSTEND M.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V. OSTEND M.S.
Addition kinds of activities for K.V. OSTEND M.S.

502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors

Werken bij K.V. OSTEND M.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V. OSTEND M.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V. OSTEND M.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V. OSTEND M.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van K.V. OSTEND M.S. in sociale netwerken
Look for responds of K.V. OSTEND M.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V. OSTEND M.S.. Laat een reactie achter voor K.V. OSTEND M.S.. K.V. OSTEND M.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V. OSTEND M.S.. Leave a respond for K.V. OSTEND M.S.. K.V. OSTEND M.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V. OSTEND M.S. op de google maps. Adres en contacten K.V. OSTEND M.S.
Location of K.V. OSTEND M.S. on the google maps. Address and contacts of K.V. OSTEND M.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V. OSTEND M.S. K.V. OSTEND M.S.: MICHEL DEHON | H.C. STENANT SASJA | PICCO BELLO | REXAM PHARMACEUT. PACK. | VAN DE WALLE

Other related companies as K.V. OSTEND M.S.: MICHEL DEHON | H.C. STENANT SASJA | PICCO BELLO | REXAM PHARMACEUT. PACK. | VAN DE WALLE

K.V. OSTEND M.S. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V. OSTEND M.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03248077392. Het bedrijf K.V. OSTEND M.S. bevindt zich op het adres: ROZENPAD 2; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in K.V. OSTEND M.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.V. OSTEND M.S. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V. OSTEND M.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V. OSTEND M.S., openstaande posities, locatie van K.V. OSTEND M.S. op de kaart.

K.V. OSTEND M.S. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V. OSTEND M.S., company assigned to the tax number BE03248077392. The company K.V. OSTEND M.S. is located at the address: ROZENPAD 2; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in K.V. OSTEND M.S. were not found.
The main activity of K.V. OSTEND M.S. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V. OSTEND M.S. is not available. You also can look at reviews of K.V. OSTEND M.S., open positions, location of K.V. OSTEND M.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V. OSTEND M.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V. OSTEND M.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V. OSTEND M.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V. OSTEND M.S., employees, financial statistics.