K.B.C. IVOREN BOL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • K.B.C. IVOREN BOL
Private companiesMetal Mining • K.B.C. IVOREN BOL

Contactgegevens K.B.C. IVOREN BOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.B.C. IVOREN BOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.B.C. IVOREN BOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUFFELSESTEENWEG; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34584145 (+32-34584145) 34584145 (+32-34584145)

Fax (fax): +32 (53) 947-26-20 +32 (53) 947-26-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.B.C. IVOREN BOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.B.C. IVOREN BOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.B.C. IVOREN BOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.B.C. IVOREN BOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.B.C. IVOREN BOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.B.C. IVOREN BOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.B.C. IVOREN BOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.B.C. IVOREN BOL
Products information K.B.C. IVOREN BOL

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in K.B.C. IVOREN BOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.B.C. IVOREN BOL
(Get full report from official database of BE for K.B.C. IVOREN BOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.B.C. IVOREN BOL
Addition kinds of activities for K.B.C. IVOREN BOL

628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
37210205. Glijders (vliegtuigen) | Gliders (aircraft)
59439902. Kantoorformulieren en benodigdheden | Office forms and supplies
73810200. Detective diensten | Detective services
79970501. Handball club, lidmaatschap | Handball club, membership

Werken bij K.B.C. IVOREN BOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.B.C. IVOREN BOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.B.C. IVOREN BOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.B.C. IVOREN BOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van K.B.C. IVOREN BOL in sociale netwerken
Look for responds of K.B.C. IVOREN BOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.B.C. IVOREN BOL. Laat een reactie achter voor K.B.C. IVOREN BOL. K.B.C. IVOREN BOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.B.C. IVOREN BOL. Leave a respond for K.B.C. IVOREN BOL. K.B.C. IVOREN BOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.B.C. IVOREN BOL op de google maps. Adres en contacten K.B.C. IVOREN BOL
Location of K.B.C. IVOREN BOL on the google maps. Address and contacts of K.B.C. IVOREN BOL

Andere gerelateerde bedrijven als come K.B.C. IVOREN BOL K.B.C. IVOREN BOL: FLBOUWSMEDERIJ VERMAT BVBA | Lintermans Patrick | Keizershof ('t) | FEDERALE POLITIE | GAR REMY sa

Other related companies as K.B.C. IVOREN BOL: FLBOUWSMEDERIJ VERMAT BVBA | Lintermans Patrick | Keizershof ('t) | FEDERALE POLITIE | GAR REMY sa

K.B.C. IVOREN BOL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.B.C. IVOREN BOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf K.B.C. IVOREN BOL bevindt zich op het adres: DUFFELSESTEENWEG; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in K.B.C. IVOREN BOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.B.C. IVOREN BOL is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.B.C. IVOREN BOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.B.C. IVOREN BOL, openstaande posities, locatie van K.B.C. IVOREN BOL op de kaart.

K.B.C. IVOREN BOL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.B.C. IVOREN BOL, company assigned to the tax number BE08601715087. The company K.B.C. IVOREN BOL is located at the address: DUFFELSESTEENWEG; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in K.B.C. IVOREN BOL were not found.
The main activity of K.B.C. IVOREN BOL is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.B.C. IVOREN BOL is not available. You also can look at reviews of K.B.C. IVOREN BOL, open positions, location of K.B.C. IVOREN BOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.B.C. IVOREN BOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.B.C. IVOREN BOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.B.C. IVOREN BOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.B.C. IVOREN BOL, employees, financial statistics.