K.A.V. DENDERMONDE TENNIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • K.A.V. DENDERMONDE TENNIS
Private companiesLegal Services • K.A.V. DENDERMONDE TENNIS

Contactgegevens K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.A.V. DENDERMONDE TENNIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 25; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52211406 (+32-52211406) 52211406 (+32-52211406)

Fax (fax): +32 (3) 456-46-74 +32 (3) 456-46-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.A.V. DENDERMONDE TENNIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.A.V. DENDERMONDE TENNIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.A.V. DENDERMONDE TENNIS
Products information K.A.V. DENDERMONDE TENNIS

BTW identificatienummer (tax): BE01162322998
Ondernemingsnummer: 2454040527
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in K.A.V. DENDERMONDE TENNIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.A.V. DENDERMONDE TENNIS
(Get full report from official database of BE for K.A.V. DENDERMONDE TENNIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.A.V. DENDERMONDE TENNIS
Addition kinds of activities for K.A.V. DENDERMONDE TENNIS

334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
28920214. Nitrosugars (explosieve) | Nitrosugars (explosive)
73359903. Fotografische studio, commercieel | Photographic studio, commercial

Werken bij K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

Zoek naar antwoorden van K.A.V. DENDERMONDE TENNIS in sociale netwerken
Look for responds of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. Laat een reactie achter voor K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. K.A.V. DENDERMONDE TENNIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. Leave a respond for K.A.V. DENDERMONDE TENNIS. K.A.V. DENDERMONDE TENNIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.A.V. DENDERMONDE TENNIS op de google maps. Adres en contacten K.A.V. DENDERMONDE TENNIS
Location of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS on the google maps. Address and contacts of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS

Andere gerelateerde bedrijven als come K.A.V. DENDERMONDE TENNIS K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: PARFUMERIE CةCILE | V.O. Electronics SPRL | Anisha Vie Saine | ILSE VANHOUTTEGHEM | LIESBETH LEMEUR

Other related companies as K.A.V. DENDERMONDE TENNIS: PARFUMERIE CةCILE | V.O. Electronics SPRL | Anisha Vie Saine | ILSE VANHOUTTEGHEM | LIESBETH LEMEUR

K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01162322998. Het bedrijf K.A.V. DENDERMONDE TENNIS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 25; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 828,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in K.A.V. DENDERMONDE TENNIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, openstaande posities, locatie van K.A.V. DENDERMONDE TENNIS op de kaart.

K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, company assigned to the tax number BE01162322998. The company K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is located at the address: KERKSTRAAT 25; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 828,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in K.A.V. DENDERMONDE TENNIS were not found.
The main activity of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS is not available. You also can look at reviews of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, open positions, location of K.A.V. DENDERMONDE TENNIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.A.V. DENDERMONDE TENNIS, employees, financial statistics.