J.C. VALLEE DU GEER

Contactgegevens J.C. VALLEE DU GEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. VALLEE DU GEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. VALLEE DU GEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MONT 10; 4458; JUPRELLE, België

Telefoon (phone): 42785450 (+32-42785450) 42785450 (+32-42785450)

Fax (fax): +32 (84) 108-35-83 +32 (84) 108-35-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. VALLEE DU GEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. VALLEE DU GEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. VALLEE DU GEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. VALLEE DU GEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. VALLEE DU GEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. VALLEE DU GEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. VALLEE DU GEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. VALLEE DU GEER
Products information J.C. VALLEE DU GEER

BTW identificatienummer (tax): BE04968536376
Ondernemingsnummer: 3678466796
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in J.C. VALLEE DU GEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. VALLEE DU GEER
(Get full report from official database of BE for J.C. VALLEE DU GEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. VALLEE DU GEER
Addition kinds of activities for J.C. VALLEE DU GEER

592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
28790103. Vee dips | Cattle dips
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
38410415. retractors | Retractors

Werken bij J.C. VALLEE DU GEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. VALLEE DU GEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. VALLEE DU GEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. VALLEE DU GEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van J.C. VALLEE DU GEER in sociale netwerken
Look for responds of J.C. VALLEE DU GEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. VALLEE DU GEER. Laat een reactie achter voor J.C. VALLEE DU GEER. J.C. VALLEE DU GEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. VALLEE DU GEER. Leave a respond for J.C. VALLEE DU GEER. J.C. VALLEE DU GEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. VALLEE DU GEER op de google maps. Adres en contacten J.C. VALLEE DU GEER
Location of J.C. VALLEE DU GEER on the google maps. Address and contacts of J.C. VALLEE DU GEER

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. VALLEE DU GEER J.C. VALLEE DU GEER: CHASSIS & MENUISERIE | HUIS MONY | Aritouche | Dubois pompes Funebres | KBC

Other related companies as J.C. VALLEE DU GEER: CHASSIS & MENUISERIE | HUIS MONY | Aritouche | Dubois pompes Funebres | KBC

J.C. VALLEE DU GEER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. VALLEE DU GEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968536376. Het bedrijf J.C. VALLEE DU GEER bevindt zich op het adres: RUE DU MONT 10; 4458; JUPRELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. VALLEE DU GEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. VALLEE DU GEER is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. VALLEE DU GEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. VALLEE DU GEER, openstaande posities, locatie van J.C. VALLEE DU GEER op de kaart.

J.C. VALLEE DU GEER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. VALLEE DU GEER, company assigned to the tax number BE04968536376. The company J.C. VALLEE DU GEER is located at the address: RUE DU MONT 10; 4458; JUPRELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. VALLEE DU GEER were not found.
The main activity of J.C. VALLEE DU GEER is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. VALLEE DU GEER is not available. You also can look at reviews of J.C. VALLEE DU GEER, open positions, location of J.C. VALLEE DU GEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. VALLEE DU GEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. VALLEE DU GEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. VALLEE DU GEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. VALLEE DU GEER, employees, financial statistics.