J.C. ST.NIKLAAS

Contactgegevens J.C. ST.NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. ST.NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. ST.NIKLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJELAAN 25; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52460367 (+32-52460367) 52460367 (+32-52460367)

Fax (fax): +32 (87) 613-47-99 +32 (87) 613-47-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. ST.NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. ST.NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. ST.NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. ST.NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. ST.NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. ST.NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. ST.NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. ST.NIKLAAS
Products information J.C. ST.NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE02000854492
Ondernemingsnummer: 7200408935
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in J.C. ST.NIKLAAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. ST.NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for J.C. ST.NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. ST.NIKLAAS
Addition kinds of activities for J.C. ST.NIKLAAS

354103. Freesmachines | Milling machines
721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate

Werken bij J.C. ST.NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. ST.NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. ST.NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. ST.NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van J.C. ST.NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of J.C. ST.NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. ST.NIKLAAS. Laat een reactie achter voor J.C. ST.NIKLAAS. J.C. ST.NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. ST.NIKLAAS. Leave a respond for J.C. ST.NIKLAAS. J.C. ST.NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. ST.NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten J.C. ST.NIKLAAS
Location of J.C. ST.NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of J.C. ST.NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. ST.NIKLAAS J.C. ST.NIKLAAS: Parador C.H.A.-Pire D | KOTO | ADVISAM | ARMAND LYBAERT | LIEVEN HEEREN

Other related companies as J.C. ST.NIKLAAS: Parador C.H.A.-Pire D | KOTO | ADVISAM | ARMAND LYBAERT | LIEVEN HEEREN

J.C. ST.NIKLAAS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. ST.NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02000854492. Het bedrijf J.C. ST.NIKLAAS bevindt zich op het adres: KASTANJELAAN 25; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. ST.NIKLAAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. ST.NIKLAAS is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. ST.NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. ST.NIKLAAS, openstaande posities, locatie van J.C. ST.NIKLAAS op de kaart.

J.C. ST.NIKLAAS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. ST.NIKLAAS, company assigned to the tax number BE02000854492. The company J.C. ST.NIKLAAS is located at the address: KASTANJELAAN 25; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. ST.NIKLAAS were not found.
The main activity of J.C. ST.NIKLAAS is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. ST.NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of J.C. ST.NIKLAAS, open positions, location of J.C. ST.NIKLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. ST.NIKLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. ST.NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. ST.NIKLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. ST.NIKLAAS, employees, financial statistics.