J.C. OLYMPIC BLEGNY

Contactgegevens J.C. OLYMPIC BLEGNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. OLYMPIC BLEGNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. OLYMPIC BLEGNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SUR LES HEIDS 39; 4671; BL?GNY, België

Telefoon (phone): 43700287 (+32-43700287) 43700287 (+32-43700287)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. OLYMPIC BLEGNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. OLYMPIC BLEGNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. OLYMPIC BLEGNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. OLYMPIC BLEGNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. OLYMPIC BLEGNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. OLYMPIC BLEGNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. OLYMPIC BLEGNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. OLYMPIC BLEGNY
Products information J.C. OLYMPIC BLEGNY

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in J.C. OLYMPIC BLEGNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. OLYMPIC BLEGNY
(Get full report from official database of BE for J.C. OLYMPIC BLEGNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. OLYMPIC BLEGNY
Addition kinds of activities for J.C. OLYMPIC BLEGNY

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy

Werken bij J.C. OLYMPIC BLEGNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. OLYMPIC BLEGNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. OLYMPIC BLEGNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. OLYMPIC BLEGNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Architecte chef de projet (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

Zoek naar antwoorden van J.C. OLYMPIC BLEGNY in sociale netwerken
Look for responds of J.C. OLYMPIC BLEGNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. OLYMPIC BLEGNY. Laat een reactie achter voor J.C. OLYMPIC BLEGNY. J.C. OLYMPIC BLEGNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. OLYMPIC BLEGNY. Leave a respond for J.C. OLYMPIC BLEGNY. J.C. OLYMPIC BLEGNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. OLYMPIC BLEGNY op de google maps. Adres en contacten J.C. OLYMPIC BLEGNY
Location of J.C. OLYMPIC BLEGNY on the google maps. Address and contacts of J.C. OLYMPIC BLEGNY

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. OLYMPIC BLEGNY J.C. OLYMPIC BLEGNY: FORTIS | NEYT E | J.ENGELS | Oerter Chemicals | FRITUUR DEN DAX

Other related companies as J.C. OLYMPIC BLEGNY: FORTIS | NEYT E | J.ENGELS | Oerter Chemicals | FRITUUR DEN DAX

J.C. OLYMPIC BLEGNY is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. OLYMPIC BLEGNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf J.C. OLYMPIC BLEGNY bevindt zich op het adres: RUE SUR LES HEIDS 39; 4671; BL?GNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. OLYMPIC BLEGNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. OLYMPIC BLEGNY is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. OLYMPIC BLEGNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. OLYMPIC BLEGNY, openstaande posities, locatie van J.C. OLYMPIC BLEGNY op de kaart.

J.C. OLYMPIC BLEGNY is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. OLYMPIC BLEGNY, company assigned to the tax number BE04722167968. The company J.C. OLYMPIC BLEGNY is located at the address: RUE SUR LES HEIDS 39; 4671; BL?GNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. OLYMPIC BLEGNY were not found.
The main activity of J.C. OLYMPIC BLEGNY is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. OLYMPIC BLEGNY is not available. You also can look at reviews of J.C. OLYMPIC BLEGNY, open positions, location of J.C. OLYMPIC BLEGNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. OLYMPIC BLEGNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. OLYMPIC BLEGNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. OLYMPIC BLEGNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. OLYMPIC BLEGNY, employees, financial statistics.