J.C. KODOKAN

Contactgegevens J.C. KODOKAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. KODOKAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. KODOKAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DES GU?R?TS 39; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87770911 (+32-87770911) 87770911 (+32-87770911)

Fax (fax): +32 (53) 612-42-61 +32 (53) 612-42-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. KODOKAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. KODOKAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. KODOKAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. KODOKAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. KODOKAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. KODOKAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. KODOKAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. KODOKAN
Products information J.C. KODOKAN

BTW identificatienummer (tax): BE03739990234
Ondernemingsnummer: 4259368896
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in J.C. KODOKAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. KODOKAN
(Get full report from official database of BE for J.C. KODOKAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. KODOKAN
Addition kinds of activities for J.C. KODOKAN

738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
26310403. Coated karton | Coated paperboard
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
52110105. zijspoor | Siding
62219902. Commodity dealers, contracten | Commodity dealers, contracts

Werken bij J.C. KODOKAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. KODOKAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. KODOKAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. KODOKAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van J.C. KODOKAN in sociale netwerken
Look for responds of J.C. KODOKAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. KODOKAN. Laat een reactie achter voor J.C. KODOKAN. J.C. KODOKAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. KODOKAN. Leave a respond for J.C. KODOKAN. J.C. KODOKAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. KODOKAN op de google maps. Adres en contacten J.C. KODOKAN
Location of J.C. KODOKAN on the google maps. Address and contacts of J.C. KODOKAN

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. KODOKAN J.C. KODOKAN: K.S.K. OELEGEM | DEMINOR | Mans Guy | COIFFURE PHILIPART | FLANDERS PIGS

Other related companies as J.C. KODOKAN: K.S.K. OELEGEM | DEMINOR | Mans Guy | COIFFURE PHILIPART | FLANDERS PIGS

J.C. KODOKAN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. KODOKAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739990234. Het bedrijf J.C. KODOKAN bevindt zich op het adres: BOULEVARD DES GU?R?TS 39; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. KODOKAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. KODOKAN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. KODOKAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. KODOKAN, openstaande posities, locatie van J.C. KODOKAN op de kaart.

J.C. KODOKAN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. KODOKAN, company assigned to the tax number BE03739990234. The company J.C. KODOKAN is located at the address: BOULEVARD DES GU?R?TS 39; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. KODOKAN were not found.
The main activity of J.C. KODOKAN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. KODOKAN is not available. You also can look at reviews of J.C. KODOKAN, open positions, location of J.C. KODOKAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. KODOKAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. KODOKAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. KODOKAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. KODOKAN, employees, financial statistics.