J.C. JUDOKWAI KEMZEKE

Contactgegevens J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. JUDOKWAI KEMZEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE MOLENSTRAAT 81; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37707772 (+32-37707772) 37707772 (+32-37707772)

Fax (fax): +32 (9) 267-69-72 +32 (9) 267-69-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. JUDOKWAI KEMZEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. JUDOKWAI KEMZEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. JUDOKWAI KEMZEKE
Products information J.C. JUDOKWAI KEMZEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03110198974
Ondernemingsnummer: 5408264160
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in J.C. JUDOKWAI KEMZEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. JUDOKWAI KEMZEKE
(Get full report from official database of BE for J.C. JUDOKWAI KEMZEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. JUDOKWAI KEMZEKE
Addition kinds of activities for J.C. JUDOKWAI KEMZEKE

234100. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
50850109. Glazen flessen | Glass bottles

Werken bij J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van J.C. JUDOKWAI KEMZEKE in sociale netwerken
Look for responds of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. Laat een reactie achter voor J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. J.C. JUDOKWAI KEMZEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. Leave a respond for J.C. JUDOKWAI KEMZEKE. J.C. JUDOKWAI KEMZEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. JUDOKWAI KEMZEKE op de google maps. Adres en contacten J.C. JUDOKWAI KEMZEKE
Location of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE on the google maps. Address and contacts of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. JUDOKWAI KEMZEKE J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: STATION COPAIN | Lafayette Radio | XAVIER THI?BAUT | ECOLE PRIM. COMMUNALE | Pelico

Other related companies as J.C. JUDOKWAI KEMZEKE: STATION COPAIN | Lafayette Radio | XAVIER THI?BAUT | ECOLE PRIM. COMMUNALE | Pelico

J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110198974. Het bedrijf J.C. JUDOKWAI KEMZEKE bevindt zich op het adres: OUDE MOLENSTRAAT 81; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. JUDOKWAI KEMZEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, openstaande posities, locatie van J.C. JUDOKWAI KEMZEKE op de kaart.

J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, company assigned to the tax number BE03110198974. The company J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is located at the address: OUDE MOLENSTRAAT 81; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. JUDOKWAI KEMZEKE were not found.
The main activity of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE is not available. You also can look at reviews of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, open positions, location of J.C. JUDOKWAI KEMZEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. JUDOKWAI KEMZEKE, employees, financial statistics.