IRIS B.B.C. BRUXELLES

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • IRIS B.B.C. BRUXELLES
Private companiesEducational Services • IRIS B.B.C. BRUXELLES

Contactgegevens IRIS B.B.C. BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRIS B.B.C. BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRIS B.B.C. BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONTHAALSQUARE 8; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 477235467 (+32-477235467) 477235467 (+32-477235467)

Fax (fax): +32 (61) 876-20-40 +32 (61) 876-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRIS B.B.C. BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRIS B.B.C. BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRIS B.B.C. BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRIS B.B.C. BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRIS B.B.C. BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRIS B.B.C. BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRIS B.B.C. BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRIS B.B.C. BRUXELLES
Products information IRIS B.B.C. BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE05827941894
Ondernemingsnummer: 6314361572
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in IRIS B.B.C. BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRIS B.B.C. BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for IRIS B.B.C. BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRIS B.B.C. BRUXELLES
Addition kinds of activities for IRIS B.B.C. BRUXELLES

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
229903. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
24990809. Spars, hout | Spars, wood
35230301. Dusters, mechanisch: landbouw | Dusters, mechanical: agricultural
39999925. Notenschelpen, slijpen, van gekochte noten | Nut shells, grinding, from purchased nuts
50510401. Anode metaal | Anode metal

Werken bij IRIS B.B.C. BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRIS B.B.C. BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRIS B.B.C. BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRIS B.B.C. BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van IRIS B.B.C. BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of IRIS B.B.C. BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRIS B.B.C. BRUXELLES. Laat een reactie achter voor IRIS B.B.C. BRUXELLES. IRIS B.B.C. BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRIS B.B.C. BRUXELLES. Leave a respond for IRIS B.B.C. BRUXELLES. IRIS B.B.C. BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRIS B.B.C. BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten IRIS B.B.C. BRUXELLES
Location of IRIS B.B.C. BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of IRIS B.B.C. BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come IRIS B.B.C. BRUXELLES IRIS B.B.C. BRUXELLES: Ecole Belge d'Homéopathie | Fattoria (La) | Bonni Radermacher SPRL | EFK Products BVBA | FE. MILLE & UNE SAVEURS

Other related companies as IRIS B.B.C. BRUXELLES: Ecole Belge d'Homéopathie | Fattoria (La) | Bonni Radermacher SPRL | EFK Products BVBA | FE. MILLE & UNE SAVEURS

IRIS B.B.C. BRUXELLES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRIS B.B.C. BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827941894. Het bedrijf IRIS B.B.C. BRUXELLES bevindt zich op het adres: ONTHAALSQUARE 8; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 109,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in IRIS B.B.C. BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRIS B.B.C. BRUXELLES is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRIS B.B.C. BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRIS B.B.C. BRUXELLES, openstaande posities, locatie van IRIS B.B.C. BRUXELLES op de kaart.

IRIS B.B.C. BRUXELLES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRIS B.B.C. BRUXELLES, company assigned to the tax number BE05827941894. The company IRIS B.B.C. BRUXELLES is located at the address: ONTHAALSQUARE 8; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 109,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in IRIS B.B.C. BRUXELLES were not found.
The main activity of IRIS B.B.C. BRUXELLES is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IRIS B.B.C. BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of IRIS B.B.C. BRUXELLES, open positions, location of IRIS B.B.C. BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRIS B.B.C. BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRIS B.B.C. BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRIS B.B.C. BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRIS B.B.C. BRUXELLES, employees, financial statistics.