HANDBALL VILLERS 59

Contactgegevens HANDBALL VILLERS 59: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDBALL VILLERS 59: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDBALL VILLERS 59

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FAYS 16; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET, België

Telefoon (phone): 85217339 (+32-85217339) 85217339 (+32-85217339)

Fax (fax): +32 (68) 952-11-48 +32 (68) 952-11-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDBALL VILLERS 59: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDBALL VILLERS 59"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDBALL VILLERS 59"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDBALL VILLERS 59, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDBALL VILLERS 59. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDBALL VILLERS 59, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDBALL VILLERS 59. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDBALL VILLERS 59
Products information HANDBALL VILLERS 59

BTW identificatienummer (tax): BE05099273681
Ondernemingsnummer: 7039184570
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HANDBALL VILLERS 59 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDBALL VILLERS 59
(Get full report from official database of BE for HANDBALL VILLERS 59)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDBALL VILLERS 59
Addition kinds of activities for HANDBALL VILLERS 59

2895. Carbon zwart | Carbon black
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
34210200. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
39110107. Pins (juwelen), edelmetaal | Pins (jewelry), precious metal
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service

Werken bij HANDBALL VILLERS 59: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDBALL VILLERS 59: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDBALL VILLERS 59. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDBALL VILLERS 59. Looking for open vacancies in other companies

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van HANDBALL VILLERS 59 in sociale netwerken
Look for responds of HANDBALL VILLERS 59 in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDBALL VILLERS 59. Laat een reactie achter voor HANDBALL VILLERS 59. HANDBALL VILLERS 59 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDBALL VILLERS 59. Leave a respond for HANDBALL VILLERS 59. HANDBALL VILLERS 59 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDBALL VILLERS 59 op de google maps. Adres en contacten HANDBALL VILLERS 59
Location of HANDBALL VILLERS 59 on the google maps. Address and contacts of HANDBALL VILLERS 59

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDBALL VILLERS 59 HANDBALL VILLERS 59: GYM CLUB GARS DE LA LYS | THE PEACOCK | Astraco | ROMEBO | Marievoet & Sturtewagen

Other related companies as HANDBALL VILLERS 59: GYM CLUB GARS DE LA LYS | THE PEACOCK | Astraco | ROMEBO | Marievoet & Sturtewagen

HANDBALL VILLERS 59 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDBALL VILLERS 59, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05099273681. Het bedrijf HANDBALL VILLERS 59 bevindt zich op het adres: RUE FAYS 16; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in HANDBALL VILLERS 59 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANDBALL VILLERS 59 is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDBALL VILLERS 59 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDBALL VILLERS 59, openstaande posities, locatie van HANDBALL VILLERS 59 op de kaart.

HANDBALL VILLERS 59 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANDBALL VILLERS 59, company assigned to the tax number BE05099273681. The company HANDBALL VILLERS 59 is located at the address: RUE FAYS 16; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in HANDBALL VILLERS 59 were not found.
The main activity of HANDBALL VILLERS 59 is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDBALL VILLERS 59 is not available. You also can look at reviews of HANDBALL VILLERS 59, open positions, location of HANDBALL VILLERS 59 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDBALL VILLERS 59, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDBALL VILLERS 59, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDBALL VILLERS 59, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDBALL VILLERS 59, employees, financial statistics.