ABM Algemene Bouwmaatschappij

Contactgegevens ABM Algemene Bouwmaatschappij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABM Algemene Bouwmaatschappij: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABM Algemene Bouwmaatschappij

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Everdijkruis 12 2990 Wuustwezel, België

Telefoon (phone): +32 (56) 783-27-95 +32 (56) 783-27-95

Fax (fax): +32 (14) 160-12-69 +32 (14) 160-12-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABM Algemene Bouwmaatschappij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABM Algemene Bouwmaatschappij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABM Algemene Bouwmaatschappij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABM Algemene Bouwmaatschappij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABM Algemene Bouwmaatschappij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABM Algemene Bouwmaatschappij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABM Algemene Bouwmaatschappij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABM Algemene Bouwmaatschappij
Products information ABM Algemene Bouwmaatschappij

BTW identificatienummer (tax): BE02113464355
Ondernemingsnummer: 7183380126
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ABM Algemene Bouwmaatschappij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABM Algemene Bouwmaatschappij
(Get full report from official database of BE for ABM Algemene Bouwmaatschappij)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABM Algemene Bouwmaatschappij
Addition kinds of activities for ABM Algemene Bouwmaatschappij

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
02599904. Duivenboerderij | Pigeon farm
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
76990300. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services

Werken bij ABM Algemene Bouwmaatschappij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABM Algemene Bouwmaatschappij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABM Algemene Bouwmaatschappij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABM Algemene Bouwmaatschappij. Looking for open vacancies in other companies

  • Vlootmonteur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Vlootmonteur op locatie * Preventief bijpompen banden * Profieldiepte bepalen * Schade opmeten * Werkzaamheden goed registeren

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van ABM Algemene Bouwmaatschappij in sociale netwerken
Look for responds of ABM Algemene Bouwmaatschappij in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABM Algemene Bouwmaatschappij. Laat een reactie achter voor ABM Algemene Bouwmaatschappij. ABM Algemene Bouwmaatschappij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABM Algemene Bouwmaatschappij. Leave a respond for ABM Algemene Bouwmaatschappij. ABM Algemene Bouwmaatschappij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABM Algemene Bouwmaatschappij op de google maps. Adres en contacten ABM Algemene Bouwmaatschappij
Location of ABM Algemene Bouwmaatschappij on the google maps. Address and contacts of ABM Algemene Bouwmaatschappij

Andere gerelateerde bedrijven als come ABM Algemene Bouwmaatschappij ABM Algemene Bouwmaatschappij: CHRISTELLE | Dansstudio Step-In VZW | DG COM | J- & Tronic | De Smedt BVBA

Other related companies as ABM Algemene Bouwmaatschappij: CHRISTELLE | Dansstudio Step-In VZW | DG COM | J- & Tronic | De Smedt BVBA

ABM Algemene Bouwmaatschappij is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is ABM Algemene Bouwmaatschappij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02113464355. Het bedrijf ABM Algemene Bouwmaatschappij bevindt zich op het adres: Everdijkruis 12 2990 Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in ABM Algemene Bouwmaatschappij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABM Algemene Bouwmaatschappij is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABM Algemene Bouwmaatschappij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABM Algemene Bouwmaatschappij, openstaande posities, locatie van ABM Algemene Bouwmaatschappij op de kaart.

ABM Algemene Bouwmaatschappij is a company, that was registered 2004 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is ABM Algemene Bouwmaatschappij, company assigned to the tax number BE02113464355. The company ABM Algemene Bouwmaatschappij is located at the address: Everdijkruis 12 2990 Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in ABM Algemene Bouwmaatschappij were not found.
The main activity of ABM Algemene Bouwmaatschappij is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABM Algemene Bouwmaatschappij is not available. You also can look at reviews of ABM Algemene Bouwmaatschappij, open positions, location of ABM Algemene Bouwmaatschappij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABM Algemene Bouwmaatschappij, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABM Algemene Bouwmaatschappij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABM Algemene Bouwmaatschappij, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABM Algemene Bouwmaatschappij, employees, financial statistics.