Franki

Contactgegevens Franki: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Franki: address, phone, fax, email, website, opening hours

Franki

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkbrugsereep 3 9940 Evergem, België

Telefoon (phone): +32 (59) 714-37-15 +32 (59) 714-37-15

Fax (fax): +32 (82) 128-39-12 +32 (82) 128-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Franki: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Franki"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Franki"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Franki, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Franki. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Franki, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Franki. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Franki
Products information Franki

BTW identificatienummer (tax): BE02869873046
Ondernemingsnummer: 4127532958
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Franki zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Franki
(Get full report from official database of BE for Franki)

Aanvulling soorten activiteiten voor Franki
Addition kinds of activities for Franki

7999. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij Franki: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Franki: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Franki. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Franki. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

Zoek naar antwoorden van Franki in sociale netwerken
Look for responds of Franki in social networks

Lees alle opmerkingen voor Franki. Laat een reactie achter voor Franki. Franki bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Franki. Leave a respond for Franki. Franki on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Franki op de google maps. Adres en contacten Franki
Location of Franki on the google maps. Address and contacts of Franki

Andere gerelateerde bedrijven als come Franki Franki: Coin Gourmand | BLOEMEN WILLEKENS | Wauters Anja | PAUL SEGERS | Georges Muylle BVBA

Other related companies as Franki: Coin Gourmand | BLOEMEN WILLEKENS | Wauters Anja | PAUL SEGERS | Georges Muylle BVBA

Franki is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Franki, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02869873046. Het bedrijf Franki bevindt zich op het adres: Kerkbrugsereep 3 9940 Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Franki zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Franki is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Franki is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Franki, openstaande posities, locatie van Franki op de kaart.

Franki is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Franki, company assigned to the tax number BE02869873046. The company Franki is located at the address: Kerkbrugsereep 3 9940 Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Franki were not found.
The main activity of Franki is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Franki is not available. You also can look at reviews of Franki, open positions, location of Franki on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Franki, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Franki, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Franki, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Franki, employees, financial statistics.