HABITAT

Contactgegevens HABITAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HABITAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HABITAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAVOORDESTRAAT 44; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51657313 (+32-51657313) 51657313 (+32-51657313)

Fax (fax): +32 (87) 570-17-69 +32 (87) 570-17-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HABITAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HABITAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HABITAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HABITAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HABITAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HABITAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HABITAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HABITAT
Products information HABITAT

BTW identificatienummer (tax): BE09800598144
Ondernemingsnummer: 2552642822
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HABITAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HABITAT
(Get full report from official database of BE for HABITAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HABITAT
Addition kinds of activities for HABITAT

336400. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
23399904. Leotards: vrouwen, misses 'en junioren' | Leotards: women's, misses', and juniors'
35470201. Barfabrieken | Bar mills
39440702. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive

Werken bij HABITAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HABITAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HABITAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HABITAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

Zoek naar antwoorden van HABITAT in sociale netwerken
Look for responds of HABITAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HABITAT. Laat een reactie achter voor HABITAT. HABITAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HABITAT. Leave a respond for HABITAT. HABITAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HABITAT op de google maps. Adres en contacten HABITAT
Location of HABITAT on the google maps. Address and contacts of HABITAT

Andere gerelateerde bedrijven als come HABITAT HABITAT: Bombardier Transportation | FRITUUR FALOUCHE | GEORGES LENAERTS | MAASLANDSE MILIEU AKTIE | LUC HEMELEERS

Other related companies as HABITAT: Bombardier Transportation | FRITUUR FALOUCHE | GEORGES LENAERTS | MAASLANDSE MILIEU AKTIE | LUC HEMELEERS

HABITAT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HABITAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09800598144. Het bedrijf HABITAT bevindt zich op het adres: LAVOORDESTRAAT 44; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in HABITAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HABITAT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HABITAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HABITAT, openstaande posities, locatie van HABITAT op de kaart.

HABITAT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HABITAT, company assigned to the tax number BE09800598144. The company HABITAT is located at the address: LAVOORDESTRAAT 44; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in HABITAT were not found.
The main activity of HABITAT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HABITAT is not available. You also can look at reviews of HABITAT, open positions, location of HABITAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HABITAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HABITAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HABITAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HABITAT, employees, financial statistics.