MAASLANDSE MILIEU AKTIE

Contactgegevens MAASLANDSE MILIEU AKTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAASLANDSE MILIEU AKTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAASLANDSE MILIEU AKTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BAAN 44A; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89755652 (+32-89755652) 89755652 (+32-89755652)

Fax (fax): +32 (10) 494-47-63 +32 (10) 494-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAASLANDSE MILIEU AKTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAASLANDSE MILIEU AKTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAASLANDSE MILIEU AKTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAASLANDSE MILIEU AKTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAASLANDSE MILIEU AKTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAASLANDSE MILIEU AKTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAASLANDSE MILIEU AKTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAASLANDSE MILIEU AKTIE
Products information MAASLANDSE MILIEU AKTIE

BTW identificatienummer (tax): BE07680236816
Ondernemingsnummer: 9458648681
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Associations: Organisations de Conservation de la Nature.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAASLANDSE MILIEU AKTIE
(Get full report from official database of BE for MAASLANDSE MILIEU AKTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAASLANDSE MILIEU AKTIE
Addition kinds of activities for MAASLANDSE MILIEU AKTIE

25210201. Boekenkasten, kantoor: hout | Bookcases, office: wood
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
35899906. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
50230404. tapijten | Rugs
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
82499900. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij MAASLANDSE MILIEU AKTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAASLANDSE MILIEU AKTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAASLANDSE MILIEU AKTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAASLANDSE MILIEU AKTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van MAASLANDSE MILIEU AKTIE in sociale netwerken
Look for responds of MAASLANDSE MILIEU AKTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAASLANDSE MILIEU AKTIE. Laat een reactie achter voor MAASLANDSE MILIEU AKTIE. MAASLANDSE MILIEU AKTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAASLANDSE MILIEU AKTIE. Leave a respond for MAASLANDSE MILIEU AKTIE. MAASLANDSE MILIEU AKTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAASLANDSE MILIEU AKTIE op de google maps. Adres en contacten MAASLANDSE MILIEU AKTIE
Location of MAASLANDSE MILIEU AKTIE on the google maps. Address and contacts of MAASLANDSE MILIEU AKTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAASLANDSE MILIEU AKTIE MAASLANDSE MILIEU AKTIE: VANHUMBEECK - BLOEMEN | Ungaro | VAN DEN EYNDE PAUL | ASSUTRON | Kemaspray B.V.B.A.

Other related companies as MAASLANDSE MILIEU AKTIE: VANHUMBEECK - BLOEMEN | Ungaro | VAN DEN EYNDE PAUL | ASSUTRON | Kemaspray B.V.B.A.

MAASLANDSE MILIEU AKTIE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAASLANDSE MILIEU AKTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07680236816. Het bedrijf MAASLANDSE MILIEU AKTIE bevindt zich op het adres: OUDE BAAN 44A; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Organisations de Conservation de la Nature..
De hoofdactiviteit van MAASLANDSE MILIEU AKTIE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAASLANDSE MILIEU AKTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAASLANDSE MILIEU AKTIE, openstaande posities, locatie van MAASLANDSE MILIEU AKTIE op de kaart.

MAASLANDSE MILIEU AKTIE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAASLANDSE MILIEU AKTIE, company assigned to the tax number BE07680236816. The company MAASLANDSE MILIEU AKTIE is located at the address: OUDE BAAN 44A; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Organisations de Conservation de la Nature..
The main activity of MAASLANDSE MILIEU AKTIE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAASLANDSE MILIEU AKTIE is not available. You also can look at reviews of MAASLANDSE MILIEU AKTIE, open positions, location of MAASLANDSE MILIEU AKTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAASLANDSE MILIEU AKTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAASLANDSE MILIEU AKTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAASLANDSE MILIEU AKTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAASLANDSE MILIEU AKTIE, employees, financial statistics.