GYM CLUB ROYALE RECHAINT.

Particuliere bedrijvenBosbouw • GYM CLUB ROYALE RECHAINT.
Private companiesForestry • GYM CLUB ROYALE RECHAINT.

Contactgegevens GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYM CLUB ROYALE RECHAINT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA RESISTANCE 104; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87336379 (+32-87336379) 87336379 (+32-87336379)

Fax (fax): +32 (13) 449-59-90 +32 (13) 449-59-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYM CLUB ROYALE RECHAINT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYM CLUB ROYALE RECHAINT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYM CLUB ROYALE RECHAINT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYM CLUB ROYALE RECHAINT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYM CLUB ROYALE RECHAINT.
Products information GYM CLUB ROYALE RECHAINT.

BTW identificatienummer (tax): BE09529510498
Ondernemingsnummer: 1539978027
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GYM CLUB ROYALE RECHAINT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYM CLUB ROYALE RECHAINT.
(Get full report from official database of BE for GYM CLUB ROYALE RECHAINT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYM CLUB ROYALE RECHAINT.
Addition kinds of activities for GYM CLUB ROYALE RECHAINT.

207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
28449901. Badzout | Bath salts
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van GYM CLUB ROYALE RECHAINT. in sociale netwerken
Look for responds of GYM CLUB ROYALE RECHAINT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. Laat een reactie achter voor GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. GYM CLUB ROYALE RECHAINT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. Leave a respond for GYM CLUB ROYALE RECHAINT.. GYM CLUB ROYALE RECHAINT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYM CLUB ROYALE RECHAINT. op de google maps. Adres en contacten GYM CLUB ROYALE RECHAINT.
Location of GYM CLUB ROYALE RECHAINT. on the google maps. Address and contacts of GYM CLUB ROYALE RECHAINT.

Andere gerelateerde bedrijven als come GYM CLUB ROYALE RECHAINT. GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: Jamar D SPRL | COIFFURE SONIA | KOBA | MARC DHONDT | Atelier Rock ASBL

Other related companies as GYM CLUB ROYALE RECHAINT.: Jamar D SPRL | COIFFURE SONIA | KOBA | MARC DHONDT | Atelier Rock ASBL

GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYM CLUB ROYALE RECHAINT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529510498. Het bedrijf GYM CLUB ROYALE RECHAINT. bevindt zich op het adres: RUE DE LA RESISTANCE 104; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in GYM CLUB ROYALE RECHAINT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYM CLUB ROYALE RECHAINT., openstaande posities, locatie van GYM CLUB ROYALE RECHAINT. op de kaart.

GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYM CLUB ROYALE RECHAINT., company assigned to the tax number BE09529510498. The company GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is located at the address: RUE DE LA RESISTANCE 104; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in GYM CLUB ROYALE RECHAINT. were not found.
The main activity of GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GYM CLUB ROYALE RECHAINT. is not available. You also can look at reviews of GYM CLUB ROYALE RECHAINT., open positions, location of GYM CLUB ROYALE RECHAINT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYM CLUB ROYALE RECHAINT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYM CLUB ROYALE RECHAINT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYM CLUB ROYALE RECHAINT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYM CLUB ROYALE RECHAINT., employees, financial statistics.