GYM CLUB ELANS TILLYCIENS

Contactgegevens GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYM CLUB ELANS TILLYCIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DREUMONT 8; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71878957 (+32-71878957) 71878957 (+32-71878957)

Fax (fax): +32 (61) 444-94-99 +32 (61) 444-94-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYM CLUB ELANS TILLYCIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYM CLUB ELANS TILLYCIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYM CLUB ELANS TILLYCIENS
Products information GYM CLUB ELANS TILLYCIENS

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GYM CLUB ELANS TILLYCIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYM CLUB ELANS TILLYCIENS
(Get full report from official database of BE for GYM CLUB ELANS TILLYCIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYM CLUB ELANS TILLYCIENS
Addition kinds of activities for GYM CLUB ELANS TILLYCIENS

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van GYM CLUB ELANS TILLYCIENS in sociale netwerken
Look for responds of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. Laat een reactie achter voor GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. GYM CLUB ELANS TILLYCIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. Leave a respond for GYM CLUB ELANS TILLYCIENS. GYM CLUB ELANS TILLYCIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYM CLUB ELANS TILLYCIENS op de google maps. Adres en contacten GYM CLUB ELANS TILLYCIENS
Location of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS on the google maps. Address and contacts of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GYM CLUB ELANS TILLYCIENS GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: KELLY SERVICES INTERIM BELGIUM SA | W.C. MEULENBERG | MARCELO PARDO | Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM | CORNELIS

Other related companies as GYM CLUB ELANS TILLYCIENS: KELLY SERVICES INTERIM BELGIUM SA | W.C. MEULENBERG | MARCELO PARDO | Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM | CORNELIS

GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf GYM CLUB ELANS TILLYCIENS bevindt zich op het adres: RUE DE DREUMONT 8; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in GYM CLUB ELANS TILLYCIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, openstaande posities, locatie van GYM CLUB ELANS TILLYCIENS op de kaart.

GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, company assigned to the tax number BE01435333251. The company GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is located at the address: RUE DE DREUMONT 8; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in GYM CLUB ELANS TILLYCIENS were not found.
The main activity of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS is not available. You also can look at reviews of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, open positions, location of GYM CLUB ELANS TILLYCIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYM CLUB ELANS TILLYCIENS, employees, financial statistics.