GROOT ZANDHOVEN BC FV

Contactgegevens GROOT ZANDHOVEN BC FV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROOT ZANDHOVEN BC FV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROOT ZANDHOVEN BC FV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERSENLAAN 5; 2240; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34845596 (+32-34845596) 34845596 (+32-34845596)

Fax (fax): +32 (67) 704-44-37 +32 (67) 704-44-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROOT ZANDHOVEN BC FV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROOT ZANDHOVEN BC FV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROOT ZANDHOVEN BC FV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROOT ZANDHOVEN BC FV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROOT ZANDHOVEN BC FV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROOT ZANDHOVEN BC FV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROOT ZANDHOVEN BC FV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROOT ZANDHOVEN BC FV
Products information GROOT ZANDHOVEN BC FV

BTW identificatienummer (tax): BE08840942382
Ondernemingsnummer: 6736785888
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in GROOT ZANDHOVEN BC FV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROOT ZANDHOVEN BC FV
(Get full report from official database of BE for GROOT ZANDHOVEN BC FV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROOT ZANDHOVEN BC FV
Addition kinds of activities for GROOT ZANDHOVEN BC FV

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
108100. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
17420101. gipsplaten | Drywall
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
37990401. handkarren | Pushcarts
47290100. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
50879911. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment

Werken bij GROOT ZANDHOVEN BC FV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROOT ZANDHOVEN BC FV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROOT ZANDHOVEN BC FV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROOT ZANDHOVEN BC FV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van GROOT ZANDHOVEN BC FV in sociale netwerken
Look for responds of GROOT ZANDHOVEN BC FV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROOT ZANDHOVEN BC FV. Laat een reactie achter voor GROOT ZANDHOVEN BC FV. GROOT ZANDHOVEN BC FV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROOT ZANDHOVEN BC FV. Leave a respond for GROOT ZANDHOVEN BC FV. GROOT ZANDHOVEN BC FV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROOT ZANDHOVEN BC FV op de google maps. Adres en contacten GROOT ZANDHOVEN BC FV
Location of GROOT ZANDHOVEN BC FV on the google maps. Address and contacts of GROOT ZANDHOVEN BC FV

Andere gerelateerde bedrijven als come GROOT ZANDHOVEN BC FV GROOT ZANDHOVEN BC FV: BOULANGERIE MOTTE | Verhoeven Belgium NV | Dams Winkelcenter | GARAGE EUROCAR | GOORMANS EDDY

Other related companies as GROOT ZANDHOVEN BC FV: BOULANGERIE MOTTE | Verhoeven Belgium NV | Dams Winkelcenter | GARAGE EUROCAR | GOORMANS EDDY

GROOT ZANDHOVEN BC FV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROOT ZANDHOVEN BC FV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08840942382. Het bedrijf GROOT ZANDHOVEN BC FV bevindt zich op het adres: KERSENLAAN 5; 2240; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in GROOT ZANDHOVEN BC FV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROOT ZANDHOVEN BC FV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROOT ZANDHOVEN BC FV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROOT ZANDHOVEN BC FV, openstaande posities, locatie van GROOT ZANDHOVEN BC FV op de kaart.

GROOT ZANDHOVEN BC FV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROOT ZANDHOVEN BC FV, company assigned to the tax number BE08840942382. The company GROOT ZANDHOVEN BC FV is located at the address: KERSENLAAN 5; 2240; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in GROOT ZANDHOVEN BC FV were not found.
The main activity of GROOT ZANDHOVEN BC FV is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GROOT ZANDHOVEN BC FV is not available. You also can look at reviews of GROOT ZANDHOVEN BC FV, open positions, location of GROOT ZANDHOVEN BC FV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROOT ZANDHOVEN BC FV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROOT ZANDHOVEN BC FV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROOT ZANDHOVEN BC FV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROOT ZANDHOVEN BC FV, employees, financial statistics.