GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM

Contactgegevens GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 18; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53664711 (+32-53664711) 53664711 (+32-53664711)

Fax (fax): +32 (59) 881-23-77 +32 (59) 881-23-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM
Products information GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE05350860595
Ondernemingsnummer: 2918212890
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM
(Get full report from official database of BE for GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM
Addition kinds of activities for GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM

07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
31310506. bovendeel | Uppers
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures

Werken bij GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM in sociale netwerken
Look for responds of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. Laat een reactie achter voor GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. Leave a respond for GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM. GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM op de google maps. Adres en contacten GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM
Location of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM on the google maps. Address and contacts of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: Gilson J | Van Boxel BVBA | BLERET ET ASSOCI?S | PIZZA HUT | Gil & Fils

Other related companies as GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM: Gilson J | Van Boxel BVBA | BLERET ET ASSOCI?S | PIZZA HUT | Gil & Fils

GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05350860595. Het bedrijf GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 18; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, openstaande posities, locatie van GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM op de kaart.

GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, company assigned to the tax number BE05350860595. The company GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is located at the address: MOLENSTRAAT 18; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM were not found.
The main activity of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM is not available. You also can look at reviews of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, open positions, location of GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GO PASS SLAGINO CYCL.TEAM, employees, financial statistics.