FUNNY BIKERS KLUISBERGEN

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FUNNY BIKERS KLUISBERGEN
Private companiesSocial Services • FUNNY BIKERS KLUISBERGEN

Contactgegevens FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNNY BIKERS KLUISBERGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENSTRAAT 40; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56217689 (+32-56217689) 56217689 (+32-56217689)

Fax (fax): +32 (87) 437-61-38 +32 (87) 437-61-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNNY BIKERS KLUISBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNNY BIKERS KLUISBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNNY BIKERS KLUISBERGEN
Products information FUNNY BIKERS KLUISBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07987304687
Ondernemingsnummer: 9675628662
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FUNNY BIKERS KLUISBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNNY BIKERS KLUISBERGEN
(Get full report from official database of BE for FUNNY BIKERS KLUISBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNNY BIKERS KLUISBERGEN
Addition kinds of activities for FUNNY BIKERS KLUISBERGEN

10610100. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
24219905. Lumber stapelen of plakken | Lumber stacking or sticking
25190300. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines

Werken bij FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van FUNNY BIKERS KLUISBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. Laat een reactie achter voor FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. FUNNY BIKERS KLUISBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. Leave a respond for FUNNY BIKERS KLUISBERGEN. FUNNY BIKERS KLUISBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNNY BIKERS KLUISBERGEN op de google maps. Adres en contacten FUNNY BIKERS KLUISBERGEN
Location of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN on the google maps. Address and contacts of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNNY BIKERS KLUISBERGEN FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: Huybrechts BVBA | IDEAL SHOP | Hendrik | PHILIPPE CREVECOEUR | B. DEWIT

Other related companies as FUNNY BIKERS KLUISBERGEN: Huybrechts BVBA | IDEAL SHOP | Hendrik | PHILIPPE CREVECOEUR | B. DEWIT

FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07987304687. Het bedrijf FUNNY BIKERS KLUISBERGEN bevindt zich op het adres: EIKENSTRAAT 40; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in FUNNY BIKERS KLUISBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, openstaande posities, locatie van FUNNY BIKERS KLUISBERGEN op de kaart.

FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, company assigned to the tax number BE07987304687. The company FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is located at the address: EIKENSTRAAT 40; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in FUNNY BIKERS KLUISBERGEN were not found.
The main activity of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN is not available. You also can look at reviews of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, open positions, location of FUNNY BIKERS KLUISBERGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNNY BIKERS KLUISBERGEN, employees, financial statistics.