EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN
Private companiesCommunications • EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN

Contactgegevens EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTWEG 20; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93480813 (+32-93480813) 93480813 (+32-93480813)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN
Products information EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN
Addition kinds of activities for EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
38410205. cystoscopen | Cystoscopes
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
51360602. Sportkleding, mannen en jongens ' | Sportswear, men's and boys'
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
73890202. Atletische apparatuur inspectiedienst | Athletic equipment inspection service

Werken bij EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. Leave a respond for EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN. EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN
Location of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: ELLEN HAIRDESIGN | Cygne (Le) | Xpower NV | ROLAND WILLEM | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN: ELLEN HAIRDESIGN | Cygne (Le) | Xpower NV | ROLAND WILLEM | VRIJE BASISSCHOOL

EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN bevindt zich op het adres: PONTWEG 20; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN op de kaart.

EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE04528533935. The company EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is located at the address: PONTWEG 20; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN were not found.
The main activity of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, open positions, location of EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAST WEST AIKIDO DOJO ANTWERPEN, employees, financial statistics.