DUIVENBOND VERENIGING

Contactgegevens DUIVENBOND VERENIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUIVENBOND VERENIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUIVENBOND VERENIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. DE BRAEKELEERLAAN 4; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38872734 (+32-38872734) 38872734 (+32-38872734)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUIVENBOND VERENIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUIVENBOND VERENIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUIVENBOND VERENIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUIVENBOND VERENIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUIVENBOND VERENIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUIVENBOND VERENIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUIVENBOND VERENIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUIVENBOND VERENIGING
Products information DUIVENBOND VERENIGING

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DUIVENBOND VERENIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUIVENBOND VERENIGING
(Get full report from official database of BE for DUIVENBOND VERENIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUIVENBOND VERENIGING
Addition kinds of activities for DUIVENBOND VERENIGING

144201. Zandwinning | Sand mining
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
36469900. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
51720203. Benzine | Gasoline
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis
79299905. Entertainment groep | Entertainment group

Werken bij DUIVENBOND VERENIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUIVENBOND VERENIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUIVENBOND VERENIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUIVENBOND VERENIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van DUIVENBOND VERENIGING in sociale netwerken
Look for responds of DUIVENBOND VERENIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUIVENBOND VERENIGING. Laat een reactie achter voor DUIVENBOND VERENIGING. DUIVENBOND VERENIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUIVENBOND VERENIGING. Leave a respond for DUIVENBOND VERENIGING. DUIVENBOND VERENIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUIVENBOND VERENIGING op de google maps. Adres en contacten DUIVENBOND VERENIGING
Location of DUIVENBOND VERENIGING on the google maps. Address and contacts of DUIVENBOND VERENIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come DUIVENBOND VERENIGING DUIVENBOND VERENIGING: CARROSSERIE SPIESSENS | Van Immerzeele W | Depuydt J | GARAGE HANNAY | HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV

Other related companies as DUIVENBOND VERENIGING: CARROSSERIE SPIESSENS | Van Immerzeele W | Depuydt J | GARAGE HANNAY | HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV

DUIVENBOND VERENIGING is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUIVENBOND VERENIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf DUIVENBOND VERENIGING bevindt zich op het adres: H. DE BRAEKELEERLAAN 4; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DUIVENBOND VERENIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUIVENBOND VERENIGING is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUIVENBOND VERENIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUIVENBOND VERENIGING, openstaande posities, locatie van DUIVENBOND VERENIGING op de kaart.

DUIVENBOND VERENIGING is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUIVENBOND VERENIGING, company assigned to the tax number BE05550811767. The company DUIVENBOND VERENIGING is located at the address: H. DE BRAEKELEERLAAN 4; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in DUIVENBOND VERENIGING were not found.
The main activity of DUIVENBOND VERENIGING is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUIVENBOND VERENIGING is not available. You also can look at reviews of DUIVENBOND VERENIGING, open positions, location of DUIVENBOND VERENIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUIVENBOND VERENIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUIVENBOND VERENIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUIVENBOND VERENIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUIVENBOND VERENIGING, employees, financial statistics.