DE VOORUITSTREVENDE DUIF

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DE VOORUITSTREVENDE DUIF
Private companiesCoal Mining • DE VOORUITSTREVENDE DUIF

Contactgegevens DE VOORUITSTREVENDE DUIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOORUITSTREVENDE DUIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOORUITSTREVENDE DUIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENSTRAAT 2; 8552; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56757117 (+32-56757117) 56757117 (+32-56757117)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOORUITSTREVENDE DUIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOORUITSTREVENDE DUIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOORUITSTREVENDE DUIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOORUITSTREVENDE DUIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOORUITSTREVENDE DUIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOORUITSTREVENDE DUIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOORUITSTREVENDE DUIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOORUITSTREVENDE DUIF
Products information DE VOORUITSTREVENDE DUIF

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DE VOORUITSTREVENDE DUIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOORUITSTREVENDE DUIF
(Get full report from official database of BE for DE VOORUITSTREVENDE DUIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOORUITSTREVENDE DUIF
Addition kinds of activities for DE VOORUITSTREVENDE DUIF

228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract
94410401. Administratie van sociale en mannelijke programma's, federale overheid | Administration of social and manpower programs, federal government

Werken bij DE VOORUITSTREVENDE DUIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOORUITSTREVENDE DUIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOORUITSTREVENDE DUIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOORUITSTREVENDE DUIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

Zoek naar antwoorden van DE VOORUITSTREVENDE DUIF in sociale netwerken
Look for responds of DE VOORUITSTREVENDE DUIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOORUITSTREVENDE DUIF. Laat een reactie achter voor DE VOORUITSTREVENDE DUIF. DE VOORUITSTREVENDE DUIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOORUITSTREVENDE DUIF. Leave a respond for DE VOORUITSTREVENDE DUIF. DE VOORUITSTREVENDE DUIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOORUITSTREVENDE DUIF op de google maps. Adres en contacten DE VOORUITSTREVENDE DUIF
Location of DE VOORUITSTREVENDE DUIF on the google maps. Address and contacts of DE VOORUITSTREVENDE DUIF

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOORUITSTREVENDE DUIF DE VOORUITSTREVENDE DUIF: BOB D?PANNAGE | Sainthuile D | CHALTIN S | COURANT | JOZEF VANAKEN

Other related companies as DE VOORUITSTREVENDE DUIF: BOB D?PANNAGE | Sainthuile D | CHALTIN S | COURANT | JOZEF VANAKEN

DE VOORUITSTREVENDE DUIF is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOORUITSTREVENDE DUIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf DE VOORUITSTREVENDE DUIF bevindt zich op het adres: ROZENSTRAAT 2; 8552; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DE VOORUITSTREVENDE DUIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VOORUITSTREVENDE DUIF is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOORUITSTREVENDE DUIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOORUITSTREVENDE DUIF, openstaande posities, locatie van DE VOORUITSTREVENDE DUIF op de kaart.

DE VOORUITSTREVENDE DUIF is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOORUITSTREVENDE DUIF, company assigned to the tax number BE04346160888. The company DE VOORUITSTREVENDE DUIF is located at the address: ROZENSTRAAT 2; 8552; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in DE VOORUITSTREVENDE DUIF were not found.
The main activity of DE VOORUITSTREVENDE DUIF is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOORUITSTREVENDE DUIF is not available. You also can look at reviews of DE VOORUITSTREVENDE DUIF, open positions, location of DE VOORUITSTREVENDE DUIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOORUITSTREVENDE DUIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOORUITSTREVENDE DUIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOORUITSTREVENDE DUIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOORUITSTREVENDE DUIF, employees, financial statistics.