DE BOVENDRIESVRIENDEN

Contactgegevens DE BOVENDRIESVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BOVENDRIESVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BOVENDRIESVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 158; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53671240 (+32-53671240) 53671240 (+32-53671240)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BOVENDRIESVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BOVENDRIESVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BOVENDRIESVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BOVENDRIESVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BOVENDRIESVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BOVENDRIESVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BOVENDRIESVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BOVENDRIESVRIENDEN
Products information DE BOVENDRIESVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DE BOVENDRIESVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BOVENDRIESVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for DE BOVENDRIESVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BOVENDRIESVRIENDEN
Addition kinds of activities for DE BOVENDRIESVRIENDEN

3995. Begraafbakken | Burial caskets
6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
22610204. Merceriserende katoenen breedgeweven stoffen | Mercerizing cotton broadwoven fabrics
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
55990102. Glijders, behalve hangen | Gliders, except hang
61599900. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec

Werken bij DE BOVENDRIESVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BOVENDRIESVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BOVENDRIESVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BOVENDRIESVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van DE BOVENDRIESVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of DE BOVENDRIESVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BOVENDRIESVRIENDEN. Laat een reactie achter voor DE BOVENDRIESVRIENDEN. DE BOVENDRIESVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BOVENDRIESVRIENDEN. Leave a respond for DE BOVENDRIESVRIENDEN. DE BOVENDRIESVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BOVENDRIESVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten DE BOVENDRIESVRIENDEN
Location of DE BOVENDRIESVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of DE BOVENDRIESVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BOVENDRIESVRIENDEN DE BOVENDRIESVRIENDEN: FORTIS | FA. TYPING OFFICE | HENRI VANHAL | d'Adesky C | Dadimek

Other related companies as DE BOVENDRIESVRIENDEN: FORTIS | FA. TYPING OFFICE | HENRI VANHAL | d'Adesky C | Dadimek

DE BOVENDRIESVRIENDEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BOVENDRIESVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf DE BOVENDRIESVRIENDEN bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 158; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DE BOVENDRIESVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BOVENDRIESVRIENDEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BOVENDRIESVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BOVENDRIESVRIENDEN, openstaande posities, locatie van DE BOVENDRIESVRIENDEN op de kaart.

DE BOVENDRIESVRIENDEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BOVENDRIESVRIENDEN, company assigned to the tax number BE07618988037. The company DE BOVENDRIESVRIENDEN is located at the address: LINDESTRAAT 158; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in DE BOVENDRIESVRIENDEN were not found.
The main activity of DE BOVENDRIESVRIENDEN is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BOVENDRIESVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of DE BOVENDRIESVRIENDEN, open positions, location of DE BOVENDRIESVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BOVENDRIESVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BOVENDRIESVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BOVENDRIESVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BOVENDRIESVRIENDEN, employees, financial statistics.