DE 12 UREN VAN LAUWE

Contactgegevens DE 12 UREN VAN LAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE 12 UREN VAN LAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE 12 UREN VAN LAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPOORWEGSTRAAT 23; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56400802 (+32-56400802) 56400802 (+32-56400802)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE 12 UREN VAN LAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE 12 UREN VAN LAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE 12 UREN VAN LAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE 12 UREN VAN LAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE 12 UREN VAN LAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE 12 UREN VAN LAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE 12 UREN VAN LAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE 12 UREN VAN LAUWE
Products information DE 12 UREN VAN LAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DE 12 UREN VAN LAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE 12 UREN VAN LAUWE
(Get full report from official database of BE for DE 12 UREN VAN LAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE 12 UREN VAN LAUWE
Addition kinds of activities for DE 12 UREN VAN LAUWE

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
23860201. Kledingstukken, leer | Garments, leather
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet

Werken bij DE 12 UREN VAN LAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE 12 UREN VAN LAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE 12 UREN VAN LAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE 12 UREN VAN LAUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van DE 12 UREN VAN LAUWE in sociale netwerken
Look for responds of DE 12 UREN VAN LAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE 12 UREN VAN LAUWE. Laat een reactie achter voor DE 12 UREN VAN LAUWE. DE 12 UREN VAN LAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE 12 UREN VAN LAUWE. Leave a respond for DE 12 UREN VAN LAUWE. DE 12 UREN VAN LAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE 12 UREN VAN LAUWE op de google maps. Adres en contacten DE 12 UREN VAN LAUWE
Location of DE 12 UREN VAN LAUWE on the google maps. Address and contacts of DE 12 UREN VAN LAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE 12 UREN VAN LAUWE DE 12 UREN VAN LAUWE: RENSON P. | Bruynseels Ivan BVBA | JANSSEN EN JANSSEN | GARAGE NAMURETOILE | IMMOVAST

Other related companies as DE 12 UREN VAN LAUWE: RENSON P. | Bruynseels Ivan BVBA | JANSSEN EN JANSSEN | GARAGE NAMURETOILE | IMMOVAST

DE 12 UREN VAN LAUWE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE 12 UREN VAN LAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf DE 12 UREN VAN LAUWE bevindt zich op het adres: SPOORWEGSTRAAT 23; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DE 12 UREN VAN LAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE 12 UREN VAN LAUWE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE 12 UREN VAN LAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE 12 UREN VAN LAUWE, openstaande posities, locatie van DE 12 UREN VAN LAUWE op de kaart.

DE 12 UREN VAN LAUWE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE 12 UREN VAN LAUWE, company assigned to the tax number BE02781158447. The company DE 12 UREN VAN LAUWE is located at the address: SPOORWEGSTRAAT 23; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in DE 12 UREN VAN LAUWE were not found.
The main activity of DE 12 UREN VAN LAUWE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE 12 UREN VAN LAUWE is not available. You also can look at reviews of DE 12 UREN VAN LAUWE, open positions, location of DE 12 UREN VAN LAUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE 12 UREN VAN LAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE 12 UREN VAN LAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE 12 UREN VAN LAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE 12 UREN VAN LAUWE, employees, financial statistics.