D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

Contactgegevens D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONATUSSTRAAT 4; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15240606 (+32-15240606) 15240606 (+32-15240606)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM
Products information D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM
(Get full report from official database of BE for D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM
Addition kinds of activities for D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
08310202. Gum extractie | Gum extraction
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers
67940102. Muziek royalties, blad en record | Music royalties, sheet and record
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM in sociale netwerken
Look for responds of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. Laat een reactie achter voor D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. Leave a respond for D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM. D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM op de google maps. Adres en contacten D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM
Location of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM on the google maps. Address and contacts of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: Wijnkar (De) | WILLY HOMERIN | Top Mouton nv | Van Genderen-Naar Joyce | PIERRE KERVYN

Other related companies as D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM: Wijnkar (De) | WILLY HOMERIN | Top Mouton nv | Van Genderen-Naar Joyce | PIERRE KERVYN

D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM bevindt zich op het adres: DONATUSSTRAAT 4; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, openstaande posities, locatie van D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM op de kaart.

D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, company assigned to the tax number BE01018127441. The company D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is located at the address: DONATUSSTRAAT 4; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM were not found.
The main activity of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM is not available. You also can look at reviews of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, open positions, location of D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM, employees, financial statistics.