COUNTRY EN WESTERN DAG

Contactgegevens COUNTRY EN WESTERN DAG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUNTRY EN WESTERN DAG: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUNTRY EN WESTERN DAG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OP 23/1/00; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51486225 (+32-51486225) 51486225 (+32-51486225)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUNTRY EN WESTERN DAG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUNTRY EN WESTERN DAG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUNTRY EN WESTERN DAG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUNTRY EN WESTERN DAG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUNTRY EN WESTERN DAG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUNTRY EN WESTERN DAG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUNTRY EN WESTERN DAG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUNTRY EN WESTERN DAG
Products information COUNTRY EN WESTERN DAG

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in COUNTRY EN WESTERN DAG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUNTRY EN WESTERN DAG
(Get full report from official database of BE for COUNTRY EN WESTERN DAG)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUNTRY EN WESTERN DAG
Addition kinds of activities for COUNTRY EN WESTERN DAG

2082. Malt dranken | Malt beverages
235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
32920105. Tafelpads en padding, asbest | Table pads and padding, asbestos
44990000. Water transport diensten, | Water transportation services,
75320100. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services

Werken bij COUNTRY EN WESTERN DAG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUNTRY EN WESTERN DAG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUNTRY EN WESTERN DAG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUNTRY EN WESTERN DAG. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van COUNTRY EN WESTERN DAG in sociale netwerken
Look for responds of COUNTRY EN WESTERN DAG in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUNTRY EN WESTERN DAG. Laat een reactie achter voor COUNTRY EN WESTERN DAG. COUNTRY EN WESTERN DAG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUNTRY EN WESTERN DAG. Leave a respond for COUNTRY EN WESTERN DAG. COUNTRY EN WESTERN DAG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUNTRY EN WESTERN DAG op de google maps. Adres en contacten COUNTRY EN WESTERN DAG
Location of COUNTRY EN WESTERN DAG on the google maps. Address and contacts of COUNTRY EN WESTERN DAG

Andere gerelateerde bedrijven als come COUNTRY EN WESTERN DAG COUNTRY EN WESTERN DAG: SCHOTT FRتRES | DE LANTEERN | ALFRED BOSSY | JEAN-PAUL MOUHA | JOHAN GIELKENS

Other related companies as COUNTRY EN WESTERN DAG: SCHOTT FRتRES | DE LANTEERN | ALFRED BOSSY | JEAN-PAUL MOUHA | JOHAN GIELKENS

COUNTRY EN WESTERN DAG is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUNTRY EN WESTERN DAG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf COUNTRY EN WESTERN DAG bevindt zich op het adres: OP 23/1/00; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in COUNTRY EN WESTERN DAG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUNTRY EN WESTERN DAG is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUNTRY EN WESTERN DAG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUNTRY EN WESTERN DAG, openstaande posities, locatie van COUNTRY EN WESTERN DAG op de kaart.

COUNTRY EN WESTERN DAG is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUNTRY EN WESTERN DAG, company assigned to the tax number BE04381317138. The company COUNTRY EN WESTERN DAG is located at the address: OP 23/1/00; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in COUNTRY EN WESTERN DAG were not found.
The main activity of COUNTRY EN WESTERN DAG is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COUNTRY EN WESTERN DAG is not available. You also can look at reviews of COUNTRY EN WESTERN DAG, open positions, location of COUNTRY EN WESTERN DAG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUNTRY EN WESTERN DAG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUNTRY EN WESTERN DAG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUNTRY EN WESTERN DAG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUNTRY EN WESTERN DAG, employees, financial statistics.