CLASSIC RACING MOTOCYCLE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CLASSIC RACING MOTOCYCLE
Private companiesCoal Mining • CLASSIC RACING MOTOCYCLE

Contactgegevens CLASSIC RACING MOTOCYCLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLASSIC RACING MOTOCYCLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLASSIC RACING MOTOCYCLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CASINO 13; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223908 (+32-69223908) 69223908 (+32-69223908)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLASSIC RACING MOTOCYCLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLASSIC RACING MOTOCYCLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLASSIC RACING MOTOCYCLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLASSIC RACING MOTOCYCLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLASSIC RACING MOTOCYCLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLASSIC RACING MOTOCYCLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLASSIC RACING MOTOCYCLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLASSIC RACING MOTOCYCLE
Products information CLASSIC RACING MOTOCYCLE

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CLASSIC RACING MOTOCYCLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLASSIC RACING MOTOCYCLE
(Get full report from official database of BE for CLASSIC RACING MOTOCYCLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLASSIC RACING MOTOCYCLE
Addition kinds of activities for CLASSIC RACING MOTOCYCLE

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij CLASSIC RACING MOTOCYCLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLASSIC RACING MOTOCYCLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLASSIC RACING MOTOCYCLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLASSIC RACING MOTOCYCLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van CLASSIC RACING MOTOCYCLE in sociale netwerken
Look for responds of CLASSIC RACING MOTOCYCLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLASSIC RACING MOTOCYCLE. Laat een reactie achter voor CLASSIC RACING MOTOCYCLE. CLASSIC RACING MOTOCYCLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLASSIC RACING MOTOCYCLE. Leave a respond for CLASSIC RACING MOTOCYCLE. CLASSIC RACING MOTOCYCLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLASSIC RACING MOTOCYCLE op de google maps. Adres en contacten CLASSIC RACING MOTOCYCLE
Location of CLASSIC RACING MOTOCYCLE on the google maps. Address and contacts of CLASSIC RACING MOTOCYCLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLASSIC RACING MOTOCYCLE CLASSIC RACING MOTOCYCLE: ANNE DUCHآTEAU | LINDA?S TRAVEL SHOP | ASSURMOVA | ROBERT WITTEVRONGEL | Dante Consulting

Other related companies as CLASSIC RACING MOTOCYCLE: ANNE DUCHآTEAU | LINDA?S TRAVEL SHOP | ASSURMOVA | ROBERT WITTEVRONGEL | Dante Consulting

CLASSIC RACING MOTOCYCLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLASSIC RACING MOTOCYCLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf CLASSIC RACING MOTOCYCLE bevindt zich op het adres: RUE DU CASINO 13; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in CLASSIC RACING MOTOCYCLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLASSIC RACING MOTOCYCLE is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLASSIC RACING MOTOCYCLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLASSIC RACING MOTOCYCLE, openstaande posities, locatie van CLASSIC RACING MOTOCYCLE op de kaart.

CLASSIC RACING MOTOCYCLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLASSIC RACING MOTOCYCLE, company assigned to the tax number BE09276000976. The company CLASSIC RACING MOTOCYCLE is located at the address: RUE DU CASINO 13; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in CLASSIC RACING MOTOCYCLE were not found.
The main activity of CLASSIC RACING MOTOCYCLE is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLASSIC RACING MOTOCYCLE is not available. You also can look at reviews of CLASSIC RACING MOTOCYCLE, open positions, location of CLASSIC RACING MOTOCYCLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLASSIC RACING MOTOCYCLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLASSIC RACING MOTOCYCLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLASSIC RACING MOTOCYCLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLASSIC RACING MOTOCYCLE, employees, financial statistics.