CERCLE ATHLETIC ATHOIS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CERCLE ATHLETIC ATHOIS
Private companiesWater Transportation • CERCLE ATHLETIC ATHOIS

Contactgegevens CERCLE ATHLETIC ATHOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE ATHLETIC ATHOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE ATHLETIC ATHOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BREUCQ 86; 7822; ATH, België

Telefoon (phone): 68552200 (+32-68552200) 68552200 (+32-68552200)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE ATHLETIC ATHOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE ATHLETIC ATHOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE ATHLETIC ATHOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE ATHLETIC ATHOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE ATHLETIC ATHOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE ATHLETIC ATHOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE ATHLETIC ATHOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE ATHLETIC ATHOIS
Products information CERCLE ATHLETIC ATHOIS

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CERCLE ATHLETIC ATHOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE ATHLETIC ATHOIS
(Get full report from official database of BE for CERCLE ATHLETIC ATHOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE ATHLETIC ATHOIS
Addition kinds of activities for CERCLE ATHLETIC ATHOIS

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
28999904. blauwen | Bluing
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij CERCLE ATHLETIC ATHOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE ATHLETIC ATHOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE ATHLETIC ATHOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE ATHLETIC ATHOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van CERCLE ATHLETIC ATHOIS in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE ATHLETIC ATHOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE ATHLETIC ATHOIS. Laat een reactie achter voor CERCLE ATHLETIC ATHOIS. CERCLE ATHLETIC ATHOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE ATHLETIC ATHOIS. Leave a respond for CERCLE ATHLETIC ATHOIS. CERCLE ATHLETIC ATHOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE ATHLETIC ATHOIS op de google maps. Adres en contacten CERCLE ATHLETIC ATHOIS
Location of CERCLE ATHLETIC ATHOIS on the google maps. Address and contacts of CERCLE ATHLETIC ATHOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE ATHLETIC ATHOIS CERCLE ATHLETIC ATHOIS: TANGHE | 3 FONTEINEN | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | De Cremer | BUREAU LOFTING GROUP

Other related companies as CERCLE ATHLETIC ATHOIS: TANGHE | 3 FONTEINEN | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | De Cremer | BUREAU LOFTING GROUP

CERCLE ATHLETIC ATHOIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE ATHLETIC ATHOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf CERCLE ATHLETIC ATHOIS bevindt zich op het adres: RUE DU BREUCQ 86; 7822; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in CERCLE ATHLETIC ATHOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERCLE ATHLETIC ATHOIS is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE ATHLETIC ATHOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE ATHLETIC ATHOIS, openstaande posities, locatie van CERCLE ATHLETIC ATHOIS op de kaart.

CERCLE ATHLETIC ATHOIS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE ATHLETIC ATHOIS, company assigned to the tax number BE08908782958. The company CERCLE ATHLETIC ATHOIS is located at the address: RUE DU BREUCQ 86; 7822; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in CERCLE ATHLETIC ATHOIS were not found.
The main activity of CERCLE ATHLETIC ATHOIS is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE ATHLETIC ATHOIS is not available. You also can look at reviews of CERCLE ATHLETIC ATHOIS, open positions, location of CERCLE ATHLETIC ATHOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE ATHLETIC ATHOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE ATHLETIC ATHOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE ATHLETIC ATHOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE ATHLETIC ATHOIS, employees, financial statistics.