BBC LA LANTERNE BRESSOUX

Contactgegevens BBC LA LANTERNE BRESSOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBC LA LANTERNE BRESSOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBC LA LANTERNE BRESSOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PORTO 155; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43410026 (+32-43410026) 43410026 (+32-43410026)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBC LA LANTERNE BRESSOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBC LA LANTERNE BRESSOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBC LA LANTERNE BRESSOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBC LA LANTERNE BRESSOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBC LA LANTERNE BRESSOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBC LA LANTERNE BRESSOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBC LA LANTERNE BRESSOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBC LA LANTERNE BRESSOUX
Products information BBC LA LANTERNE BRESSOUX

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BBC LA LANTERNE BRESSOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBC LA LANTERNE BRESSOUX
(Get full report from official database of BE for BBC LA LANTERNE BRESSOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBC LA LANTERNE BRESSOUX
Addition kinds of activities for BBC LA LANTERNE BRESSOUX

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
33660204. Propellers, schip: gegoten koper of koper-base legering | Propellers, ship: cast copper or copper-base alloy
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
35429906. Smeden machines en hamers | Forging machinery and hammers
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds

Werken bij BBC LA LANTERNE BRESSOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBC LA LANTERNE BRESSOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBC LA LANTERNE BRESSOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBC LA LANTERNE BRESSOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van BBC LA LANTERNE BRESSOUX in sociale netwerken
Look for responds of BBC LA LANTERNE BRESSOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBC LA LANTERNE BRESSOUX. Laat een reactie achter voor BBC LA LANTERNE BRESSOUX. BBC LA LANTERNE BRESSOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBC LA LANTERNE BRESSOUX. Leave a respond for BBC LA LANTERNE BRESSOUX. BBC LA LANTERNE BRESSOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBC LA LANTERNE BRESSOUX op de google maps. Adres en contacten BBC LA LANTERNE BRESSOUX
Location of BBC LA LANTERNE BRESSOUX on the google maps. Address and contacts of BBC LA LANTERNE BRESSOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BBC LA LANTERNE BRESSOUX BBC LA LANTERNE BRESSOUX: SOCIETE DES GARAGES LUXEMBOURGEOIS - SOGALUX SA | BOUCLE D'OR (LA) | Alting von Geusau CWJM | CLUB ALPIN BELGE SECTION DU HAINAUT | MARLENE VANDENBERGHE

Other related companies as BBC LA LANTERNE BRESSOUX: SOCIETE DES GARAGES LUXEMBOURGEOIS - SOGALUX SA | BOUCLE D'OR (LA) | Alting von Geusau CWJM | CLUB ALPIN BELGE SECTION DU HAINAUT | MARLENE VANDENBERGHE

BBC LA LANTERNE BRESSOUX is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BBC LA LANTERNE BRESSOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf BBC LA LANTERNE BRESSOUX bevindt zich op het adres: RUE DE PORTO 155; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in BBC LA LANTERNE BRESSOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBC LA LANTERNE BRESSOUX is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBC LA LANTERNE BRESSOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBC LA LANTERNE BRESSOUX, openstaande posities, locatie van BBC LA LANTERNE BRESSOUX op de kaart.

BBC LA LANTERNE BRESSOUX is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BBC LA LANTERNE BRESSOUX, company assigned to the tax number BE02168395996. The company BBC LA LANTERNE BRESSOUX is located at the address: RUE DE PORTO 155; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in BBC LA LANTERNE BRESSOUX were not found.
The main activity of BBC LA LANTERNE BRESSOUX is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BBC LA LANTERNE BRESSOUX is not available. You also can look at reviews of BBC LA LANTERNE BRESSOUX, open positions, location of BBC LA LANTERNE BRESSOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBC LA LANTERNE BRESSOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBC LA LANTERNE BRESSOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBC LA LANTERNE BRESSOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBC LA LANTERNE BRESSOUX, employees, financial statistics.